Мене еден бивши ми стана одвратен од тоа што ја споменуваше бившата. Тоа делумно придонесе да му раскинам. Оти кога се запознавме, а немавме ништо си нагласуваше дека имал врска од 5 години. Кога се фативме еднаш вика „ме откачи, сега веќе не и требам“, а кога бевме нешто во конфликт „ама таа беше добра сите ја сакаа“. Кои сите? Штом ќе се спомнеше името на девојката, другарите ја навредуваа со погрдни имиња и кажуваа дека тој лично ја фатил со женет човек, и раскинале. А реално, тој на девојката и купувал облека, ја развезувал, и давал и пари. Таа го изневерува се мува со кој ќе стигне, тој исто. Која врска? За мене тоа е спонзорство, а не врска. Тоа негово споменување на бившата ми беше одбивно и придонесе да го откачам што поскоро. Не е добро да се опседнува човек. Напротив како кочница е.
А дали ќе сте љубоморни на неговата бивша жена со која имаат многу мало детенце и се во контакт за него. Искуства ако може
Жена му од бифши ми е опседната со мене јас и намерно е провоцирам и реков еднаш дека никогаш нема да биде подобра од мене и на мое ниво и она збесна Бившите се минато не ја гледам причина за опседнатост освен љубомора што била позгодна бившата ,стварно не можам да ги сватам .. Не . Завршило нивното време,но мораат да комуницираат околу детето и тоа е тоа Тие да се сакале немало да се разведат
Нашава ситуација е што ние се гледавме тајно а тие мислам дека пробуваја да де смират комуницираја. Наеднаш дали имаја некој проблем тој почна да излегува со мене слики да постира, ама јас сега дознав дека комуницирале и не сакам да го прашам
Судски разведени. Па тој по неколку месеци ја молел да се смират до сега до пред еден месец комуницираја константно скарај се смирисе, а тој пред две недели почна со мене јавно. А пред еден месец дознав дека заедно пиеле кафе
Тие и да пробуваат да се смират пак нема да им штима штом се развеле,можеби пиеле кафе ради разговор со детето , разговарај си отворено со него
Извини ама на шо основа ја градите врскава, овде од старт како лаик можам да кажам дека нема отворена комуникација, ниту блискост меѓу вас.
Не, не, техничка грешка некоја се случи, не мислев да те цитирам тебе, туку нејзе, го избришав коментарот
Детево му бе не за детето, општо си биле во конт да мислев кога почна јавно со мене, слики со мене дека е готово. Ама фактот дека и додека се гледал со мене ете потајно со неа постојано комуницирал ме замислува
Јас би те советувал (иако никогаш не сум се нашол во ваква ситуација) да се тргниш посовреме, затоа што ова е преголем залак за тебе, а и општо врскава ми делува за несериозна...
Еве детево му беше настинато. Тој како да чекаше постојано пораки како е што е на телефон. Знаачи ако било сериозно она ќе го побарала
Имаш мислења напишани во 2019 во кои пишуваш дека си се разведила од сопругот и тогаш било 10 месечно. Дури пиша и дека сакал да ти го земе. Барем ако тролаш, биди малку попамет и поитра, али не знам со која цел.