Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи здравствени проблеми - прашања и одговори

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Lilit, 14 јануари 2011.

1. maja.mitrova

maja.mitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    460
    Допаѓања:
    171
    Prvo od brisenje so vlazna maramjcaz sega od cesanje na oko, ni se vospaluva kozickata pod oko, mi stanuva crveno, mislis kako izgoreno. Sto da si stavam? I od sto moze da e toa

Прикачени фајлови:

2. Unread

Unread Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2021
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    201
    Ве молам ако некој се соочил со следново, да ми помогне.
    После тешко прележан ковид на сопругот му се зголеми вредноста на креатинин во крвта и урината. Веднаш отидовме на нефролог, бубрези се во ред, нормална големина и функција, притисок ок, никакви проблеми.
    Исхраната е со доминација на месо и месни производи, па сега сите сме на режим.... што помалку месо.
    Дали некој се соочил со вакво нешто и како го решил?

3. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    511
    Допаѓања:
    1.477
    I cajot od kojnsko opavce e dobar za bubrezite. Go piev pred nekolku godini mi pomogna.

4. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    511
    Допаѓања:
    1.477
    A da probas prevriena koka kola, jas ne veruvav koga mi kazuvaa, no koga posle mesec dena nisto ne mi ja smiri kaslicata probav od ova i navistina mi pomogna.

5. ina..ina

ina..ina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    109
    Дали некој знае што може да е, често ми излегува како топче позади уво, на допир боли поминува и пак се појавува.

6. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2016
    Пораки:
    4.232
    Допаѓања:
    7.796
    Ne znam dali se raboti za istoto. Mene povekje pati mi ima izlezeno. Vo poslednite 15,16 godini. Na dermatolog mi rekoa deka se raboti za cir. I mi dadoa crna mast da mackam. I od toa se povlekuvase. A mi se pojavuvase sekogas koga stavav povekje pirsevi na uvoto i deka na taa strana povekje spijam. Sega gi trgnav obetkite i nemam problem.