Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи здравствени проблеми - прашања и одговори

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Lilit, 14 јануари 2011.

1. Bube15

Bube15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Здраво. Алт и аст покачени дупло, отидовме на ехо на абдомен црниот дроб нема никакви промени. Пиев одреден период суплементи се намалија потоа повторно се покачија. Алкохол не консумирам од кога ја добив дијагнозата. Што би требало да испитам следнп и дали некој имал сличен проблем

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.926
    Допаѓања:
    11.485
    Смени ја исхраната од корен, инаку се качуваат и од стрес.

На Bube15 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.225
    Допаѓања:
    1.420
    Дали има и стомачен вирус ? Денес ми е 5ти ден каде што имам пролив,по 20 пати на ден ме тера. Денес зедов линех форте а предходните дена пиев карболајн и диа стоп прашак. 2 часа немам гајле и после пак почнува да ме тера за во wc. Од храна од вчера до денес немам воопшто ништо јадено,пијам само чај од лист од смоква и вода голтка по голтка. Неможам ништо ни да јадам.

4. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.926
    Допаѓања:
    11.485
    Со кора од калинка пробај направи чај, и тој е ефикасен. Исто така јади чоколадо за готвење, оризова вода, кока кола без шеќер голтка по голтка. Вирусите не стивнуваат, постојано вртат :|

5. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.926
    Допаѓања:
    11.485
    Што да користам за исфрлање на секрет, ми се слева во грло, не можам ни да спијам на раат. Посебно кога легнам е ужас. Малку поткашлувам, и вчера малку грло ме болеше ама ова што ми се слева е ужас,ептен непријатно..