Општи здравствени проблеми - прашања и одговори

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Lilit, 14 јануари 2011.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Близок пријател ќе се оперира од ова. Кажа дека го боли и со тек на време ако не се третира може да има последици.

На Cleonika му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.408
    Zdravo devojki, izgleda pocnuva da me grebe grloto i po malku se zakasluvam na pocetok sum sto da prevzemam za sega?

3. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.820
    @Youknow Чаеви, парацетамол..

На Youknow му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Ќе гуглам јас, но сепак и да прашам - дали некој знае која е разликата меѓу биолошки и механички залисток, треба да се менува кај повозрасно лице и деновиве сме во акција каде, што....

5. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Здраво,ме интересира дали има некој вирус, цела недела со дијареја никакви таблети не помагаат, некој совет

6. gabrielka

gabrielka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    6
    Постојана прободувачка болка меѓу третиот и четвртиот прст од ногата знае ли некој нешто повеќе за ова има ли лек и кој умирам од болка а сакам штикли да носам ПОМООООШ

7. gabrielka

gabrielka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    6
    мортонова болест е

8. Sweet Justice

Sweet Justice Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2015
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    47
    Некако чувствувам болка кога седам претходниве два дена. При туширање некако како да имам топче некое во задниот дел од дебелото црево кое не е видливо, ама смета. Промени во столицата немам. Има причина за загриженост?

9. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    290
    Dali nekoj imal iskustvo so bronhopneumonia nesti podetalno da mi objasni da prasam tatko mi e na bolnica od toa skoro deset dena no nema nekoj poseben napredok.Dokolku ima nekoj sto pominal niz ova bi mu bila blagodarna da me iskontaktira vo inbox.Odnapred blagodaram

10. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Дали има тема за срце и ако нема, а има некој упатен за срцеви операции - ве молам нека ми пише инбокс (искуства ми требаат, што после операцијата....искуства

ве молам

На LUCERKA му/ѝ се допаѓа ова.
  11. dzeliii

dzeliii Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    442
    Davaat li nekade diazepam bez recepta? Vo privatnive apteki?

12. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.700
    Допаѓања:
    7.517
    Никој не смее да дава:(

На dzeliii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sanjaж

sanjaж Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    9
    Idi na eho na dojka ima tema grutka na dojka ima poveke iskustva

14. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Што направи ?
    Како за 3 дена ти порасна грутката ?
    Сигурна кога била помала не си ја осетила.
    Пиши што направи.

15. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Дечки имам проблем. Минатиот месец ми дојде два пати.. прво на 6ти Октомври и онака ептен малку имав, а после тоа на 21 Октомври обилно и точно 7 дена, значи до крај имав. Се мислев дали да одам на гинеколог ама не отидов и еве денес пак, 12 Номеври. Премногу брзо и се испаничив. Понеделник одам на гинеколог ама пред тоа еве чисто да слушнам и некое мислење од вас.. ви се случувало?
    Мене секогаш ми беше океј, ќе касни една недела ама ќе си дојде во месецот. Кога сум имала стресови и нервози се има случено и да не дојде тој месец ама логично е зошто.
    Повеќе ме загрижува два пати во месец што имав и сега месецов пак толку брзо ми дојде... Па? :worried:

16. Charlotte York

Charlotte York Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    235
    Здраво на сите.
    Сакам да прашам дали некој знае што би можело да биде, прв пат чувствувам блага болка како сечење во предел на заден дел над кичм десна страна, слабина и рефлектира на преден дел од стомак кај папкот па и над јајниците
    Ова ми се јави пред 4 дена, осетив и благо пецкање и блага болка кога уринирам.
    Не е континуирано, туку се јавува при мокрење или кога ќе седнам , легнам или кога ќе станам.
    Би благодарам однапред , поздрав.

17. Twinklestar

Twinklestar Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите! Имам голема болка на левата града , бев на лекари и само различно ми кажуваат, дури една докторка ми рече да не и доаѓам дека ми биле хормони !! :@ го знаете чувството кога знаете и ја осеќате болката ама нема никој дури докторот те гледа како некој банкомат и толку???! :( , затоа ве молам како за себе вие што би , да ми кажете некој доктор сигурен(Во скопје да е) , и да сте задоволни од истите :( , немам желба за ништо, дури и кога одам ме боли..

18. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    Постот ми е пишан пред повеќе од година дена и конечно бев на гинеколог и направив ехо на гради и проверка на хормони.
    Ехото на гради не покажа апсолутно ништо, ни цисти, ни не дај Боже тумори, хормоните ми се во границите на нормала, направив вагинално ехо кое покажа дека матката и јајниците се во најдобар ред, крвната слика од пред пола година ми беше супер..., а градите уште ме болат.
    Докторката ме испрати без дијагноза, само ми рече дека ми се иритирани од нешто и толку.
    Ми предложи да се мачкам со Ацидиборици и тоа е.
    Го пишам постот за другите што се плашат како мене да одат на преглед, да ги охрабрам да не живеат во страв и неизвесност како мене, бидејќи голема е веројатноста да се потполно здрави од една страна, а од друга, ако не дај Боже не се, навреме може да превземат нешто.

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sanjaж

sanjaж Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    9
    На ехо беше ли? Стави лист од зелка ке ти помини

20. Twinklestar

Twinklestar Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Ставив пред две год. 2 месеци ама ништо,, не бев зошто сум во пмс. ќе отидам после 10 дена најдобро и ќе видам што ќе биде,, кај Митко Караѓозов мислам во систина. држете ми среќа :(