Подобро не пробувај, другарка ми едвај ја исплакна после, за ефектот потрагичен да биде имаше и мед со авокадото
Вака значи имам долга и мн тврда да кажам коса И виткана мие секогаш после миење на косата мн ми се плетка и кога ја чепкам како да чепкам метла а не коса хаха Имам пробано доста шампони но сегокаш е ваква за никаде дури и откако ќе ја испеглам и ишчешлам пак ми се плетка како са не сум ја чешлала 2 дена Ако може да ми препорачате некој добар шампон имаку сега користам Palmolive шампон а после тоа и балсам за коса за да биде помека но и со балсам и без повторно ми се за никаде..
Пробај со некоја маска за коса која ја омекнува косата и нема да тие тврда и ќе ти биде полесно да ја ишчешлаш на пример имаш маски на Гарние разни ќе си видиш за каква конкретно коса е наменето имаш повеќе избор од овошните се најдобри Имаш и маска од Балеа за виткана коса доста ја фалат Трето спрејчињата од Глис се покажале како добри за омекнување и расчешлување на косата
Здраво, девојки дали некој знае дали овој производ можам да го најдам во Македонија или да го нарачувам? На Швартскоп е, но не знам дали во некои фризерници можеби би го имало... Благодарам однапред
Пред миење ставај кокосово масло по целата коса и да ти стои минимум еден час, после косата е мека а и локните ќе ти бидат повеќе дефинирани. Практикувај го ова два пати неделно, можеш и почесто доколку ја миеш често.
Прво, смени го шампонот, Palmolive не се добри шампони. Второ, после миење на косата искористи ја оваа маска за коса. Ти гарантирам дека нема да згрешиш, маскава е предобра, а косата ќе ти биде премека. А исто така можеш и арганово масло да ставаш на полуисушена коса за обнова на врвовите.
ММ го има користено. Јас мнг ја сакам фирмава isight, презадоволна сум од се што сум купила од фирмава (шампон, маска за коса, балсам за после бричење за мм) мм ја чуствуваше малку ретка косата (иако не му беше/е) па за да му помогнам, со голема доверба го купив продуктов. За жал немаше убаво искуство. Чуствуваше печење на скалпот и му предизвика чешање, му даде шанса едно 3 пробување ама ништо. Кога видов позади колку состојки има, некако се почуствував смотано зошто со толкава самодоверба го купив а не проверив убаво што состојки содржи. Не го препорачувам, но секој скалп е различен можеби ке имаш убаво искуство/резултати. Ги обожавам! Кога се фарбав, од сите можни фарби, нивните ми се најквалитетни. Косата после ми е нежна, бојата убаво држи и има сјај. Многу природно делува. Колку што се сеќавам малку скапички се ама според мене вредат.
Пред се ти благодарам за одговорите. Инаку лосионот и јас кога го нанесувам чувствувам некое ладење на скалпот. Го користам заедно со шампонот од конопка немам приметено некое згуснување на косата. Но некако ми е посува не ми се мрси како порано за да морам да ја мијам секој втор ден. Тоа ми се допадна. Затоа ќе продолжам со користење да ги потрошам. Фарбиве ќе ги пробам некој следен пат.
Па колку што се сеќавам, Космо ги имаат, во ДМ (таму најретки се) и по некои аптеки (провери Виола..)
Помагајте очајна сум Купив нова преса за коса, ја користев на највисока температура 230°, косата ми мириса буквално одвратно, на изгорено запалено труло Со старата преса немав ваков проблем на иста температура ја користев никогаш не ми мирисала неубаво Побарав на youtube некои совети, некои советуваа дека со сода бикарбона се отстранува мирисот ама еве цела недела секој ден ја мијам така, користам и маски спрејови масла ништо не помага дури и кога ми е водена буквално грозно мириса Што да правам постои некое друго чаре?