Koga prv pat zabelezavte beli vlakna na kosata? Denes bev na frizer i mi rece dali zabeleza pocnalr da ti se pojavuvaat beli vlakna, 20 godini sum neli e prerano?? Gledav doma detalno ima nekolku
Ми треба совет од тие што имаат фарбана коса која не е оштетена ,како ја одржувате ? Мојата коса не е воопшто фарбана и сакам да се фарбам плава но не сакам да ја оштетам.
Јас не сум фарбана, ама чим ставиш бланш на коса ќе ти се оштети доста. Јас не сум видела никогаш бланширана плавуша со здрава коса посебно ако не ја испеглаш. Јас би почнала прво со прамени. А ако сакаш да се исфарбаш тогаш ќе мораш да инвестираш во добри продукти за коса (маска, шампон и нешто за после миење leave in) Ве молам кажете ми што да им правам на шишкиве како да ги носам? Ги пуштам и сега ми се никаква должина, нити кратки нити долги.. ептен лошо изглеа
Како што читам сега ова на сликава е крема не регенератор , се користи по миење на влажна коса и потоа ја обликуваш/сушиш, значи не се измива
Од оваа линија има и крема, маска, шампон, Ваков балзам за виткана коса јас имав, воопшто не беше убав и ништо не правеше на косата, а и мирисот не беше убав. Доколку имаш густа коса, која лесно се обликува во локни, подобро земи го балзамот за обликување на виткана коса од Увес Рошер, малце е поскап ама барем мирисот е преубав, на косата и дава сјај, ја прави мека и свилена, и ги обликува локните. Ова за локните, која крема и да ја купиш зависи од твојата коса, дали лесно се обликува, дали е густа и тешка, доколку имаш тешко влакно потешко е за обликување.
Оваа е добра ама последен пат кога ја барав (пред еден месец) ја немаше во повеќе ДМ. Можеби сега ја има.
Молам да ми препорачате нешто за anti frizz за после миење на косата, никогаш не сум користела многу продукти за коса освен шампон регенератор и маска, порано користев крема со восок за истиов проблем но премногу ми даваше сјај и косата изгледаше мрсно