Како ја опоравивте косата после бременост? Преубава коса имав како девојка, а сега многу ми е уништена.
Искрен совет ако тие ги прават немој да купуваш, сега секој си зема за право се и сешто неиспитано да продава на интернет, од сапуни, креми, пилинзи...
Апчиња - Солгар за нокти, кожа и коса ептен ми помогнаа. Секако и хормоните мора да се стабилизираат.
И јас само пола доза имам испиено и тоа само една таблета на ден, дека многу ми беа големи. Резултати за општо подобрување на состојбата на косата видов после една недела редовно пиење... Дневна препорачана доза е по две таблети, и МОРА да се пијат на полн стомак, или со храна, инаку прават тешки мачнини. Барем кај мене беше така....
Девојки бидејки имам сува коса пробувам све и свашта, пред два дена ставив вазелин на косата, и 10 пати ја измив косата но вазелин от сеуште ми е во косата, како да го извадам? Пробав со содабикарбона, со разни шампони и ништо не помага
Девојки, дали кога ќе ставите маска за коса косата ви паѓа повеќе кога ќе ја исплакнете? Сега се миев и ме фати паника. Не којзнае колку многу ама за разлика мене што не ми паѓа беше многу за мене.