Барај шампон за нормална коса, оние за мрсен скалп што се, уште толку го сушат, избива себум, а врвовите ептен суви. Јас одамна се откажав од такви шампони. Не дека и овие за нормална прават чудо, ама пак се подобри. Моментално на Конопка ги користам, на овие најмногу се задржав.
Драга за сензитивен скалп пробај го на Со био етик од арган без сулфати. Погоден е за често миење и за многу чувствителен скалп. Го има на сајтот на белина или во некој од нивните биошоп и моментално е на 30% попуст. Јас го користев летоска и бев многу задоволна Имаш три варијанти со кокос, арган и уште еден со бадем мислам дека беше. Пробај.
Дали е паметно да стаам пивски квасец у шампонот? Имам читано овде мислам дема ставале членки. Или витамини некои? За побрз раст. Само да не е нешто што масти коса, уште тоа ми фали.
Подобро стави витамини б6, коприва, пантенол и б12 во шампон од коприва го ставаат, ама ти можеш во шампонот што го користиш да ставиш.
Каде да најдам texture spray, да не е лак за коса ама да го користам кога ќе ја извиткам косава? Во ДМ гледав ама сите мислам лакови беа
Devojki kosata od blans I farbi mi e haos. Ostetena do nemaj kade. Moze nekoi soveti za kosa? Tretmanski Sampon,kapki,sprej? Cena ne e bitna, samo da ima efekt. @koritsaki tebe te tagnuvam zasto znam deka imas plava kosa I deka dosta produkti poznavas pa mozebi bi mi pomognala. Cekam soveti od site.
За веќе оштетеното нема спас тоа мора да го скратиш. Ти треба хидратација, маски, масла... На фризер се бланшираш? За производи, за плава коса само професионални шампони и маски што ги има по фризерници, јас Керастас користам линијата blond absolu , и за многу оштетена коса therapiste 3/4 , верувам ќе ти помогнат за понатамошно одржување на косата. Само прво скрати сė оштетено
Од Авон маските за коса, спрејовите некој да не ги има користено да сподели искуство дали вреди да се земат или да не купувам за џабе?
Da da, na frizer. Ama jas poslednive dva meseci napraviv greska. Ja farbav, ja blansirav kaj neproverena I ete haos... Utre zakazav za kratenje pa ke vidime. Koja cena se na kerastastase?
Девојки дали некоја од вас правела нано третман? Гледам во Луксор е 500 денари со фенирање па би сакала да пробам
Gold hair professional botoksot za kosa go ima nekoj koristeno? Sampon, regenerator mislam I serum za kosa?
Мислам дека е истиот со Кетоконазол. Ако да, го користам, презадоволна. Убаво мириса, ефикасен и прочитај го упатството, не треба на секое миење да се употребува.
Хелоууу ги има ли некој користено капкиве? Ме интересираше како ги користите Дали пред миење на косата на сув скалп се нанесуваат па по 30 мин се плакнат или одкако ке се измие косата може да се стават на влажна коса без плакнење?