Редовно користам од овие спрејови, добри се за расчешлување, мирисот се задржува во косата, ама против веќе расцветани врвови ништо друго освен ножици. Како превенција соодветен регенератор, маска според тип на коса, едноставно редовно да се хидрира и да се пази да не се испишува од топлина. Лично имам коса подложна на расцветување, зборев со фризерот и ми рече дека со соодветен производ само би се одложило ова на краток период- ако досега се расцветувала на месец, ќе почне за месец и пол, ама во целост нема да се спречи.
Нешто за инстант прекривање на бели влакна ама да биде во форма како стик Го имам спрејот на Лореал ама некако цело чело, патец се ми е испрскано. Нешто со ваква намена ама да е како стикче пример мислам дека би ми било попрактично.
Природно густа и сува коса , но после породување голема количина ми опаѓа па во план сум да ја скратам некаде до рамена. Предлог фриз со оглед на тоа дека носам очила и сум фарбана црвена ?
Јас се имав шатирано уште април. Ама пошто косата ми беше лошо бланширана, морав да ја офарбам после шатирањето. И испадна плава. Е сега не сакам да ја фарбам веќе плава. Но мојата коса е многу потемна од бланшираниот дел. Знае некој дали би можела да одам на фризер да ми извадат прамени или да ме ишатираат ама обратно. Значи на плавиот дел да извадат темни прамени како мојата коса, за да не двои? Или некоја друга идеја, што не вклучува целосно фарбање, бланш??
Со каков гел ги прават овие бебешките влакна како подоле на сликата? Или шо и да е тоа шо го стават. Јас имам премногу, не се ни фаќат со шнолички па би сакала така да пробам
Девојки помош, како од косата од лева страна да дојдам до дефинирани и не бушави прамени како на десниот дел од сликата?
Ме интересира дали има некое масло или маска што се користи за сув скалп? Без разлика кој шампон и да го користам од секогаш тоа ми е проблемот,и кога ке се почешам како крупни бели партали ми се прават...
https://logona.mk/product-category/sante/sante-samponi-za-kosa/ Во Логона продавницата, спроти Стопанска комора. Лично не сум ги пробала
Kazete sto da prevzemam posle bremenosta kosata mnogu mi paga a vo posledno I prvut mi se pojavi predhodno imav ubava kosa Sega ne pocnav da koristam domasen sapun no nema efekt pisete ako nekoja imala vakvo iskustvo