@Feminka22 немој да ставаш на корен никако нема да можеш да го измиеш, и на врвови ептен малку тешко се мијат маслата, и да ја измиеш убо кога ќе се исуши пак ќе ти биди мрсна, затоа по 1на 2 капки и нема да имаш проблем
Женски, а бе дајте предлог за препарат, некој што ќе ми ја живне косава, јас знам есен е, ама ич не ми се свиѓа. Некакво чудо на природна база малце љубов да ѝ даде, м?
Coek ne znam so e ama e predobro. Frizerkata so god mi go zbori ja glupa. Mi ja naprai svilena, a farbana mi e. Neso 10 u 1 e ima i kondicioner, preubavo mirisa i se rascesluva odma. Bez da se kornes
Имате ли некој предлог за добра крема за фенирање? Или нешто слично што ќе ја држи косата со денови у фенирано стање? Да напоменам природната ми е брановита и виткана.
Јас го земав од Diva cosmetics во Буњаковец до Mini Pani за 1000 ден. Кажете жити сѐ како се научивте да се фенирате? Тие напред некако и можам. Фаќам горе четката, вез нејзе фенот и влечам. Ама тие позади нема шанса. Исто и за виткање. Пред некој ден тие напред и тие најдоле беа топ, тоа измеѓу луѓе беше срам невиден
Здраво на сите, дали некој има искуство со оваа маска Гледам ја фалат на инста, а очајно ми треба нешто да ја оправам косата бидејќи ми е преоштетена од бланширање итн...