Дали постои нешто што се користи за побрзо да ти расте косата? Сакам нешто приближно од оваа должина Да стигнам до оваа Ама некако споро ми расте а јас сакам што побрзо..
Често ставај рицонусово масло да ти стои на коса во корен час, два пред миење. Или во шампонот ставај б витамини, пантенол, ампули од коприва. Можеш во шампон од коприва се ова да го ставаш. Расте многу од ова.
Миноксидил, 5%. Не троши пари на ништо друго, имам користено од рицинус, рузмарин, секакви серуми нарачувани од странство, шампони, витамини. Џ А Б Е. Само миноксидил.
Миноксидил не се користи за побрзо да порасне косата, туку против опаѓање. Нему не му треба против опаѓање, му треба да порасне побрзо. Не препорачувајте нешто што не е воопшто наивно да се користи на своја рака.
Рицинусово масло или пробај со третманот на lush - roots. Мене премногу ми пораснаа нови влакна ( за згуснување). За брз раст можеш да го пробаш лосионот на Olival piscavica (не шампонот туку лосионот)
Еден од најчестите нус ефекти на Миноксидил е зголемено опаѓање на косата после прекин на користење на истиот, некогаш и додека се користи. Подобро испитајте што е причината за опаѓањето, и третирајте го тоа, отколку да ризикувате.
Piskavica ili grcko seme ima vo zegin se pravi tonik i se prska na kosa mozes sekoj den ili na 2-3 dena da prskas
Дефинитивно од дм на schwarskop жолтиот глис, еднаш е доволно да прснеш и одма се расчешлува, мах 300ден е а трае
фала. Го имам и црниот и златниот ама баш пошо многу долго ми трае црниот уште си го користам него ама не ми е уау. Ќе си ги сменам
Прашањето ќе го поставам овде па ако има тема префрлете пошто јас не се снајдов да ја најдам. Каков спреј за коса за заштита од сонцево користите? Предложете некоја
Може да ми предложите некоја маска/масло за суви врвови ? Користам пантене кератин,ама летно време косава ми е слама. Исто така користам спрејот од дм за заштита од горење.