Дали постои нешто што се користи за побрзо да ти расте косата? Сакам нешто приближно од оваа должина Да стигнам до оваа Ама некако споро ми расте а јас сакам што побрзо..
Често ставај рицонусово масло да ти стои на коса во корен час, два пред миење. Или во шампонот ставај б витамини, пантенол, ампули од коприва. Можеш во шампон од коприва се ова да го ставаш. Расте многу од ова.
Миноксидил, 5%. Не троши пари на ништо друго, имам користено од рицинус, рузмарин, секакви серуми нарачувани од странство, шампони, витамини. Џ А Б Е. Само миноксидил.
Миноксидил не се користи за побрзо да порасне косата, туку против опаѓање. Нему не му треба против опаѓање, му треба да порасне побрзо. Не препорачувајте нешто што не е воопшто наивно да се користи на своја рака.
Рицинусово масло или пробај со третманот на lush - roots. Мене премногу ми пораснаа нови влакна ( за згуснување). За брз раст можеш да го пробаш лосионот на Olival piscavica (не шампонот туку лосионот)
Еден од најчестите нус ефекти на Миноксидил е зголемено опаѓање на косата после прекин на користење на истиот, некогаш и додека се користи. Подобро испитајте што е причината за опаѓањето, и третирајте го тоа, отколку да ризикувате.
Piskavica ili grcko seme ima vo zegin se pravi tonik i se prska na kosa mozes sekoj den ili na 2-3 dena da prskas