Дајте предлог што да се земе за постигнување мокар изглед на коса, а да не е спреј? Значи не да делува како мрсна (таков ефект не ми треба), а да не бара поправање измеѓу? Издржливост најмалку пет часа?
Мислам дека ќе одам со некој гел/восок. Или евентуално да споредам состојки од тие што не се достапни тука, па да барам нешто слично. А инаку ми текна дека ефектот е таков кога ставам некое масло (рицинус, кокосово), само не знам како да го изведам за да се фиксира (дали лакот би стоел добро одозгора..). Секако треба да се проба нешто од ова погоре, за да видам дали е возможно.
Јас миеш косата со шампон еднаш, завиткај ја во пешкир нека постои 10тина минути во пешкирот да не ти биде толку мокра колку да се исцеди водата. Нанесуваш од Олаплексот и чекаш 20 минути да делува. Потоа го измиваш од косата и нанесуваш пак шампон.
Здраво. Дали го имате користено овој вид третман за коса? Читав се препорачува особено за фарбана и оштетена коса, дава регенерација, свиленкава и мека коса како од салон дури по само прво нанесување. Се состои од шампон, маска, плекс третман и 5 во 1 спреј, моментално е на попуст некаде 1890 ден. Па што мислите вие за овие производи, дали ги имате користено, дали вреди да се проба? Благодарам однапред. https://shopmk.senerprofessional.com/product/sener-plex-set-spray-5-in-1/ Заборавив да прикачам линк на производите