Знае ли некој како да направам косата да ми мириса убаво? Кој препарати или маски ги користите за косата да ви мириса убаво. Притоа да не се штетни за косата и да не го попречуваат нејзиниот раст?
Јас ја користам оваа маска на Генера. Ја имаш во сите маркети околу 95-100 денари е. Ја имаш и со зелено и портокалово капаче но оваа најубаво ми мириса мене. Поубаво ја расчешлува косата, ја омекнува и преубаво мириса
Мое мислење е не е рано , јас тогаш и почнав да се фарбам баш се убави промените , не се мисли воопшто
Па јас сакам, ама друг не се сложува. Мајка ми ми вика ок, ама татко ми не, како ќе сум одела таква во школо, што ќе мислеле наставниците за мене, ова, она. Ќе си чекам изгледа.
А колор шампон ? Штом никогаш не ти е фарбана косата сигурно има шанса убаво да фати и да се лесно да се корегира ако не испадне како очекуваното. Мислам дека и домашните нема да имаат против .
Денес бев низ продавници не видов вакви производи на Лореал. Којзнае кога и дали некогаш ќе ги добиеме. А јас секогаш сум слаба на нов производ за коса на Лореал бидејќи ги обожавам, ако забележал некаде ќе те известам.
Татко ти, за жал, е донекаде во право, кај нас во средно некој од професорките ги фаќаа на пик оние девојки кои се фарбаа. Убаво вика XstrongerX, пробај со колор шампон, барем летово истерај си го меракот за фарбана коса
Овие кај нас ги има само по фризерниците..ко што гледам на нет многу ги фалат , а не се баш евтини , шампонот е околу 15 евра а маската околу 20 сакам да земам нешто квалитетно зашто косава во последно време многу ја оштетив од бланшевите и фарбањата па ако ги има во Мк супер, да си земам од таму кога ке дојдам сигурно и ке е поевтино ако забележиш некаде баш пиши
На Шварцкопф BC професионалната линија за нега на коса. Ги имаш во Космо Зебра и во една продавница на Ленинова. Околу 900 денари се шампоните и маски има и спрејови и се, предобри се за оштетена коса, плус има и за фарбана коса. На Еугенперма исто се многу добри, тие се околу 500 денари,а маските 1000. Види кај тебе Коритсаки да не се поефтини.
Имам користено од шампоните на Еуген Перма.Од првото миење се забележува голема разлика,иако кај мене косата е многу негувана.Освен шампоните, една 10-ка за кремата за заштита и измазнување.
UnOrdinaryOne ги има да, нешто помалку од 500 денари се, 470-480 така нешто им е цената. И бустерите се многу добри, има за фарбана коса и за сува и оштетена, еден е 100 и нешто денари мислам за енда употреба ама на фризер ми рекоа дека еднаш месечно е доволно да се користи. Порбајте ги одлични се, по една употреба се приметува разлика.
А ова бустер што е? Прв пат слушам нешто вакво за коса. Или би му дошло нешто како пакување за коса за една употреба?