Знам имам пробано како метла станува, но ми требаат години да ја оправам. Ќе треба да размислам добро изгледа.
Ako ti e farbana crna podobro pocekaj da ti izleze ili isfarbaj se kafeava otkolku da stavas blans (gomno) e toa spored mene si ja upropastiv kosata so toa cudo eve 2 godini i uste mi stoi najdole si ja skratuvam na 4 meseci i postepeno mi se pojavuva najdole na kosata a mi e malku pod ramo kosata i gore na gorenot koga ne mi e presno izmiena kako posna mi e bojata i mi izleguvaat od zoltiloto beli vlakna a 20 god sum utre ke ti prat na lp sliki kakva mi e za da te predomislam oti od nene imas edno golemo ne za blansot .. sto pati se pokajav sto ja blansirav
пред некое време имав многу првут и случајно на црнобело прочитав за третман со јаболкова киселина.Пред да ја мијам косата во чаша ставам 2 лажици вода и 2 лажици јаболкова киселина и правам како масажа на косата.Еве веќе 2-3 пати си имам направено и стварно ми помага и имам помалку прша.Вчера си направив последно и сега скоро ич немам,но ќе продолжам да си правам само ми е страв да не е нешто штетно за косата?
винтерлејди,на тоа црното ништо не фаќа, ќе и се исфарба коренот кафен а надоле црно ќе и остане и ќе биде шарена...сум го пробала и ова бубаче земи си деколоратор и одма сета боја ќе излезе и после што сакаш ќе правиш со косата
Не сум фарбана од пред нова година навака, а природна ми е црна ама не е толку црно влакното веројатно од премногу менување на бои. Е сега последниве 4-5 години сум на црно. Но, сакам да сменам малце, фризерката ми рече дека со деколорантот не е штетно, но некои викаат е штетно. Бланш не ми паѓа на памет, ако не може со деколорант тогаш ќе си останам на црна.
И јас сум пρобала 4 пати и на мене само κоρенот ми фаќаше ама подобρо цρна да ми беше постепено да ми испаѓаше отκолу сега мислам уште 2 години κе ми тρебаат за да ми се опоρави κосата .. @koritsaki а со деκолоρантот дали излегува бланшот ?
не разбрав,како да излезе бланшот? со деколорантот вадиш темна боја на коса, а од овој што го користев јас не ми ја оштети косата, и други што користеле такви коментари пишуваат.
Па имам уште бланш на κосата најдоле па виκам да не мозе и бланшот да се тρгне со деκолоρантот или тρеба тоа чудо на цела κоса да се стави и дали е штетно κаκо бланшот и κаκо се нанесува аκо моз на κρатκо да објасниш или аκо има овде тема да ја пρочитам бидејκи сум од тел
ако порачуваш од нет , порачај од ибеј колор фарба manic panic , еве вака изгледа http://www.ebay.com/itm/Manic-Panic...t=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item20eb4dd8e4 околу 8 евра е ќе ставиш на врвовите и супер ќе ти излезе
Дали кога ќе ставите масло за коса на врвовите и после откако ќе ја измиете косата со шампон ви е како неизмиена воопшто или само мене ова ми се случува ?
Треба два пати со шампон да се измиеш за да излезе маслото и масирај го скалпот повеќе време со шампон, Бадемово масло има во аптеки, во поголеми супермаркети, кокосово во продавници за здрава храна
Среќа нема степ плав инаку сите девојчиња ќе шетаа шарени во главите. Немој ни да си помислила со степ да се фарбаш.
Slusnav imalo nesto kako sampon, se nanesuva I so izmivanje se otstranuva farbata od kosata..Ako nekoj znae dali ima I kade ima vakvo nesto neka pise ve molam
Зборуваш за деколораторот Colorb4 има во Космо 750 денари е , јас го имам користено да извадам црна боја од косата