A sto ti rekoja na kozno?jas od koga mislam da odam i nikako da odam ti dadoja nesto da pies ili posebno da koristis?
Ми дадоја крем и една течност да се мачкам то не помогна многу.И тетками од Данска ми прати витамини за коса мноооогу ми помогна то. Баш овие апчина ми ги прати и за кратко време ми помогнаја.
Имам желба да си направам омбре, смеѓа сум, и сакам онака боите да ми се прелеваат од потемно на посветло ама незнам дали со фарба или со бланш. Инаку планирам кај фризер да одам за да не ја утнам
Девојки дај препорачајте ми некој шампон, регенератор, масло, било што друго за разлетана коса. Значи ќе ја измијам и откако ќе се исуши лета на сите страни, а најлошо е што почнува од горе, блиску до самиот корен. Имам забележано дека почесто се јавува кога ја сушам со фен ама некогаш се случува истото и ако ја оставам да се исуши по природен пат.
Мене шампоните, регенераторите и маските на Гарние ми се најдобри. Со нив не сум имала ни проблем за разлетана коса, ни мрсна, ни првут ништо..
Jas si zedov Fitoval shampon odlicno mi se pogodi,mozam da recam deka se najdobrite medicinski shamponi za mene...
Плава сум ( 3 пати ми е бланширана ) колку е оштетена и сува ми се кине го користам шамонот SYOSS за сува и оштетена коса и GLISS ама ништо не помага да не знае некој некаков совет да ми даде што да и ставам?
јас сум фарбана црвена,а сега сакам да биде повторно мојата смеѓа боја на коса. Веќе е подрасната некаде 5-6 цм,и тоа за една година, како побрзо да ми порасти, ми расти но,бавно.
@Marijana93, пробај со бадемово/маслиново масло да видиш дали ќе има некоја промена на подобро но за жал, штом косата ти е во толку лоша состојба да ти се кине, спасот и е само во ножичките @Goticarka, пиј А и Е витамини, ќе се изненадиш колку бргу ќе почне да ти расте косата
Би сакала да ти помогнам да пробаш со Colour B4. Го има во Космо или Еуро-Фарм Аптеките. http://tocka.com.mk/3/109197/kako-da-ja-otstranite-bojata-za-kosa-sto-ne-vi-se-dopagja