Se mislam ombre ili bronde odamna nemam napraveno nekoa promena na kosa,se isto pa isto sto me sovetuvate za koe da se odlucam od dvete inaku imam kafeava nesto kako kostenliva boja na kosava. Vo struga ili ohrid nekoj dobar frizerski salon da mi kazete,ama stvarno nekoj dobar? vo gradot kaj sto sum kaj nema nekoj takov frizerski salon sto ke bidam zadovolna,sum probala kaj site ama isto,taka da ako ne bidne tuka da pravam bi sakala nekoja preporaka za struga ili ohrid.
Вака да ве прашам ако знаете после секое кратење на косата, ја чешлам косата и колку да ја кратам пак не ми е рамна и имам расцветани врвови. КАко да се справам со ова?
Епа ќе ја скратиш повеќе, за се што е уништено да го нема, и како не ти е рамна? Тогаш таа што те шиша не знае да работи добро. Ако сакаш да не ти е расцветана треба многу да ја пазиш, никако топло пегла, фигаро, фен или пак фарби и сл. Користење масла итн.
Девојки како се движи цената на Пантен регенераторите?Мн.ми ги пофалија би сакала да пробам некој ги користел?
Често нанесување на капки за коса и долгогодишно. Стави како превентива ипак малку од некое млеко за тело пред да ја пеглаш косата, колку толку подруго е. Испробано, ова е најефективниот регенератор за коса, ви го препорачувам на сите, резултатите се гледаат веднаш.
Јас го имам црниот и супер е. Се прска на водена коса или полу сува и после си ја чешлаш нормално. Црниот е баш за суви врвои и за оштетена коса
Да, јас кога ја пеглам ставам млеко за тело, ми имаат кажано дека е како превентива од горење и косата подобро ми се пегла и посјајно и помеко ми стои.
Доколку имаш бујна и посува коса нанеси на целата, како ја пеглаш косата прамен по прамен така и нанесувај. Ако имаш поретка и послаба коса нанеси само на врвовите или од половината на косата па надолу. Навистина и дава поткрепа при горење
Се става сосема малку, не се шлака како што ја користиме за тело. Доколку се има побујна и посува коса се става малку повеќе доколку се има потенка коса се става сосема малку. Мене ова ми го имаат кажано, и доста години го практикувам кога ја горам и има резултат. Инаку и долгодишно користиње на капки ја заштитува косата.
Фелче аѕура и нивеа Овие две ептем ми се добри. Инаку ставам и кокосово масло го купив некои си 50 денари па чат пат и од него ставам.
@vitamina Јас косата баш и многу не ја пеглам, 3-4 пати годишно мене ми е повеќе за фигарото бидејќи често правам локни а не ставам никаков спреј освен лак за коса и голем дел од косата ми беше оштетена па морав да ја сечам затоа сакам некој добар спреј не ми ја гори косата, а млеко за тело сигурна си дека помага?