Нa мoјaвa црнa(фaрбaнa)кoсa,дaли ќе мoже,ќе биде успешнo шaтирaње,oсветлувaње,бaјaлaш шo и дa е прoменa дa нaпрaвaм???
Moze da ja osvetlis I toa sama doma so color remover 120 den e toa e kako blans samo so ne ja susi kako blanosot ja pravi portokalova pa nakaj zolta I posle mozes da si stavis kakva boja sakas
Јас од црна коса првиот пат со бланш и фарба добив керамида боја ама многу ми се оштети и морав да ја шишам од половина до рамена. И после со наредно фарбање можеш да добиеш убава нијанса. Јас до плава дојдов.
Вие што го користите путерот за коса од Alverde, може да ми кажете дали имате позитивни промени на косата ? Го купив денес, па да знам дали да очекувам нешто wow резултати. И, дали ја мрси косата? Уште тоа ќе ми фали
Ако мислиш на производот што го сподели користаки на предходната страна истиот баш завчера го купив, а вчера го пробав на сува коса ми ја омекна косата со оглед на тоа што ми е кадрава Не ми ја измрси воопшто
Да да, баш на тој мислев Го сретнав на еден блог имаше позитивни коментари, па да не остане непробан После миење го ставаш? @elimkd
Јас па случајно го зедов ми бодеше очи, ништо немав прочитано предходно Да после миење на сува коса оти баш таква ми е косата
Јас го користев тој шампон и небев нешто задоволна од него. Јас сакам коса со огромен волумен а тој ми ја прави некако мазна и со сјај можеш да очекуваш видливи резултати
Сакам да прашам дали некој ги има користено шамоните на ziaja, конкретно овие два, и како сте задоволни?
Ги немам купено,затоа и прашав дали се добри. Иначе се околу 160-70 денари и јас ги најдов во парфимерија,зависи од каде си.
Потребни состојки: банана, две лажици мајонез, една лажица маслиново масло. Бананата изгмечи ја, додај ги останатите состојки и измешај додека сето тоа не се соедини. Маската нанеси ја на косата. Косата завиткај ја со пластична кеса или фолија, и пешкир. Остави ја маската да делува еден час, и потоа измиј ја со топла вода, односно косата измиј ја на вообичаен начин.
Дали може на косата директно да се става пантенол или мора само преку тој шампонот од коктел витамини??
Дали некој има електрична четка за измазнување и обликување на коса, од каде ви е купена, колку чини, како сте задоволни, ја оштетува ли косата?? http://www.topshop.com.mk/simply-straight-deluxe-cetka-kosa http://www.topshop.com.mk/simply-straight-cetka-kosa
Da probas so maslinovo maslo da masiras korenot,neka otstoi sat vreme i mij. Dva pati nedelno barem nekolku meseci za da vidis podobruvajne. Nekoi domasni maski si probala?