А зошто ја врзуваш во опавче после пеглање ? Јас еднаш да ставам шампон ко немиена ќе ми е. Мислам дека нема врска тоа чешлањето пред миење косата после секако се заплеткува. Јас мислам најмногу ефект имаш од капки емод Авон (врв се)
@Winter Lady zatoa sto bas posle peglanjeto mi e najmnogu naelektrizirana I razletana. A koga ke ja vrzam vo opavce I I prsnam lak pisle nekoe vreme ja pustam I mi e dobra. Znaci zboram za labavo opavce dolu niskoto, nikako stegnato zosto taka nisto od peglanata kosa. A sampon stavam ednas zatoa sto ja mijam precesto I smetam deka e dovolno. A vo vrska so silikonskite kapki od avon gi koristev crvenite I ne bea nisto posebno onaka posle peglanje stavav na vrvovite I bea ok. Od minatata kampanja poracav edni drugi od tie novite I mi se za nijansa podobri. Od tel sum utre ke prikacam slika.
Јас не ја врзувам директ ставам капки. Годинава 3-4 пати само ја имам испеглано. Мрза шта чеш. Зелените капки се најдобри.
Dobro vecer Imam edno prasanje dali ste primetile deka kosata vi e ovoj period nekako izredcena ,ja osekate kako pomala potekna ?
Женски, кажете ми како побрзо да ја пораснам косава? Ми беше упропастена и многу ја скратив, морам да ја пораснам најбрзо што можам! Значи и ставам масла пред и после миење природни, ја масирам, убав шампон, регенератор, маска... Друго што? Колку можам да ја пораснам до јуни т. Е. За 6 месеци, ќе бидам деверуша сакам убава коса, сега ми е над рамена...
Шампонот од коприва на Афродита многу ми помогна во врска до раст на косата. Пробај , 115 денари чини а го има скоро во секој маркет
И мојата е таква само што малку ја плетка косата при миење па би ти препорачала да земеш некоја маска за коса
Вака сакам да прашам дали со колор шампон може да се направи омбре(нешто како омбре) знаете само од пола коса надолу ако ставам? ☺
Не знам дали е за оваа тема прашањево ама ајде ќе прашам. Дали ја имате четкава и дали е ефикасна? Во дилема сум дали да ја купам..
Ja nemam sisano kosata 8 meseci veke i momentalno ja rastam,sakam da prasam dali treba da ja skratam malce na vrvcinjata duri neprimetlivo za da porasne uste povekje? Ima vrska toa? Site vikaat razlicno pa sakav da prasam
Па 8 месеци е долг период, јас би ти рекла да скратиш малце. Јас сум слушала дека ако почесто ја кратиш, повеќе ќе ти расте, што некако ми нема логика ама добро. Јас ја кратам по малце секој 2,3 месеци затоа што ми е поубава, посвежа кога немам изгорени краеви.
Дали има кај нас да се купи curl gel? Имам слушнато за тоа ама не сум сигурна дали го има тука кај нас...
Добар спреј за наелектризирана и разлетана коса ? Само да не биди од балеа пошо во мојот град нема дм маркет.
Девојки да не знаете дали ја има оваа фарба во Скопје? Се раствора само во вода, инаку е прашак, а амбалажата е мало шишенце. Може да ја видите на линковите... http://www.bigen-usa.com/pp-how_to_use http://bigen-usa.com/permanent-powder.php