Јас го имам користено. Се става на полу-сува коса мислам и дур се прска се чешла косата. Имав видлива промена после две-три прскања. Ама почна едно време да ми фаќа портокалови нијанси и да ми ја суши косата па одма престанав да го ставам. За 3-4 прскања и малце осветлување е сосема океј. Ама зависи и каков тип на коса имаш..
Јас имам темно кафеава коса, па сега сакам да пробам дали ке ми ја осветли. Сакам две три нијанси посветло само
Не баш..има ефект навистина но многу ми ја сушеше косата, и по неколку третмани косата која ми растеше т.е. кај коренот почна бојата да ми се менува, ми стана потемна од мојата ( природна боја ) на косата па затоа морав да се фарбам
Јас сакам само врвот да го осветлам, како омбре ама ке пробам сама да видам што ке направам бидејки незнам како се нанесува
Се нанесува така што ќе ја измиеш косата, ќе ја засушиш мн малку само колку да не биде ептен мокра и ке го нанесеш спрејот, потоа ја сушиш со фен и тоа е тоа
И јас имам природно кафеава коса. Со две три прскања ќе добиеш таков ефект како што сакаш. Но не повеќе! Ако сакаш омбре само, доле на врвовите нека те испрска некој. Не е комплицирано. Измиј ја косата, исчешлај ја и почни со прскање само на врвовите до каде сакаш. После тоа исуши ја со фен.
Откако ке ја исушиш косата , ако имаш копче на фенот за ладен воздух издувај ја убаво нема да ти е разлетува.
Девојки,дали некој ги има користено шампониве гледам ги рекламираат на телевизија и изгледаат примамливо .Па,некој доколу ги користи нека сподели искуства
Го има само во (подобрите) фризерски салони, го нема по продавници. Јас го купувам од кај мојот фризер за 1.000 денари. Го користам многу години, многу долго трае едно шишенце, презадоволна сум.
Мене па коренот ми се мрси за два три дена арно ама (обично) напред косата ми е многу сува и сега ни сум да користам шампон за мрсна, ни за сува коса. Ајде малку хелп како да не ми е толку изгорена напред (ретко се пеглам и редовно се шишам) ??
Има еден метод што многу го фалат по интернетов, и е ефективен по минимум месец дена - прво нанеси регенератор на косата, исплакни го, на корењата нанеси шампон, не го опфаќај крајниот дел туку само корењата на косата, исплакни го, пак нанеси регенератор, исплакни, and you're ready to go. Купи и некои масла за коса и нанесувај по миење. Нормално е за 2-3 дена да ти се мрсат корењата, освен ако не си среќничка па да можеш да ја носиш и подолго.
Девојки ако може некоја од вас што користи органско кокосово масло за коса, да ми каже на кој начин го употребува, колку често и за што конкретно му е намената?!