Луѓе, користам Гарниер од арганово масло ептен ми прави првут. Морам да го сменам, а и при крај ми е. Предлози некои? Косата не ми е фарбана, но многу ми е ретка и ептен ми се мрси...
Здраво дечки, морам да се пожалам и да побарам огромна помош Бев кај една фризерка во ск со цел да ми извади шишки на страна и и ја покажав првата слика Ама што да ви кажам, не испадна ни приближно од тоа буквално како на втората слика, значи шишките ми се до над веѓите и сосема е шишано рамно како со лејнир нема никаков степен а најтрагично е што не се ни исти шишките од двете страни значи ве молам кажувајте некое добро фризерско студио од скопје што ќе може да ме спаси ќе молам да ме средат нареднава недела како ќе одам вака за нова нз ни како ќе излезам од дома плс ама некој што навистина знае да работи
Девојки предложете нешто за коса спеј, капки, за зимно време, нешто против наелектризување на косата што го има по маркетиве, да не треба да го нарачувам.
Ги има едни на шфарцкоп одпозади прочитај си за што ти треба спреј е околу 200 ден е ги има за све но најдобар ти е со вилетова течност внатре и има вилоетва лепенка залепено
Devojki dali e okej ako se stavat 2 razlicni sampona vo tekot na edno banjanje? So godini go koristam head&shoulders,i sakam da isprobam nekoj drug za poubava i pomeka kosa bidejki head&shoulders e samo za protiv prvut.Okej e spored vas??
@matejaaaa, батали го H&S, чиста хемија е. Има многу поприродни и поквалитетни шампони кои успешно би се справиле со првутот, а верувај и косата ќе ти биде благодарна.
Еве овој, го има онлајн за нарачка од страната на depileve.mk. Имаш и на Алверде, Ома Гертруде исто. Не мора да пишува строго против првут на нив, туку земи според тип на коса, па и првутот ќе се среди. Или, пробај прво со Реконазол, па после со некој од овие последниве.
Претходната недела се шишав и од тогаш почна косата да ми биде многу наелектризирана. Не знам од што е, но приметив откако се ишишав почна да ми се наелектризирува. Претходно го немав овој проблем. Од август некаде користам еден ист шампон од коприва, но мислам дека не е од тоа. Некое решение?
Zdravo na site Imam problem so kosata t.e na glavata od skoro vreme. Mi se pojavuva odvreme na vreme me cesa uzasno glavata I imam takvi korupki mi izleguvaat I mi se pravat ranicki pa potoa me bolat. Nemam menuvano samponi nitu farbi se e kako do sega sto sum koristela.Eve veke tri meseci vakva mi e glavata a kosata pobrzo mi stanuva mrsna za den dva sto prethodno nemav takvi problemi.
Тоа значи дека тоа што го користиш моментално не ти одговара или косата ти се презаситила.Земи го на алверде сензитив шампонот нежен е многу додека ти се среди
Предлог за крема, млеко, капки, спреј било што за врвови после миење што не се одмива? Значи не како силиконски колку да ги замазни за изглед туку нешто што хидрира/потхранува.. Не очекувам да ги оздрави туку колку да издржат до следно шишање.
Супер состав, без силикони и исушувачки алкохоли. Исто можеш и Hair Food маските на Garnier да ги користиш како leave-in третман, сите се предобри. Ако имаш претерано суви врвови, само ладно цедено масло од арган или макадамија. На Institut Organica се одлични.