Колку пари би ме фатило да ги направам врвовите црвени? Само врвовите, како што е сега модерно. И дали прават така во секој фризерски салон?
Најверојатно ќе треба да те бланшираат прво, за да фати убаво бојата. Зависи и во кое фризерско студио ќе ги правиш, ама не би требало повеќе од 700-800 ден, ако се само врвовите.
во последно време имам фрлено мерак на црна коса и сакам таква да се исфарбам. Ама свесна сум колку е зезната црната боја за вадење доколку не се бендисам и ептен ми е страв. Шо би ми препорачале? Фарба, кна или крај краева колор шампон дур да ми помини ќефот?
Можеби има посоодветна тема, извинете ако не сум видела. Сакам да прашам дали кај нас може да се донира коса некаде? Знам во некои земји може, ме интересира за кај нас. Имам огромна коса, здрава, негувана и ќе ја кратам до раменици па доколку би можела да ја донирам би ми било мило. Ако имате инфо пишете.
Vo gevgelija ima eden salon za doniranje na kosa, dokolku ima nekoj od gevgelija da kaze kako se vikase, ako go najdam ke ti pisam.
Vie sto imate branovidna kosa, vitkana, kako ja kratite kosata, oblikuvate, stepenesto ili pa? Dokolku imate slika, sekako ne od vas, za da baram od frizerkata. Otkako taa sto mi ja kratese kosata zamina stranstvo, ovaa sega nekako ne mi ja pogaga, od lokni nisto ne mi se poznava, ili pak do mojata kosa e ama si imav ubava kosa sega nikako nemozam da ja oformam. Prethodno samo ja izmiev, ja susev so difuzer I imav frizura, sega na nisto ne mi lici
И тука да прашам, дали знае некој? Дали се купуваат од дрогериите детокс шампони, што ги има наводно само за професионален третман во салон, и предлог за некој?
Ајде и јас да ви поставам прашање па вие можи да кажите што користите, секој различно ќе читаме од вас девојки и колку сте задоволни. (како се вика името и каде го купивте и колку е цена) 1. Што нанесувате на мокра коса? 2. Што нанесувате после сушена коса пред да ја пеглате? 3. За крај што нанесувате сјај или нешто слично?
На мокра коса спреј за коса од Ревлон купен од кај фризер цена незнам точно околу 700 денари, после сушена коса масло за коса сега имам од авон што е со арган на попуст 100 денари беше, или некогаш масло од кокос мислам о арган беше исто од авон... не ја пеглам..многу мие расцветана и оштетна се трудам да ја вратам во нормала со стрижење на 2 месеци..
Девојки, дали некој пробал екстензии за коса? Од Диор да бидам поспецифична. Се мислам дали да земам clip ins, 100 грама, тоа доволно е?