Немам венче, не користам ич а ластик не врши работа. Ептен ми се напред овие жива сила не ги прибира @Tan4ence ќе пробам
Сори Феминка, ама ме изнасмеа. Гел, лак, тоа пробај. Ама мислам ќе мора да почекаш за да ти пораснат.
Дали некоја се има право кај Октај да ми каже колку е бајалаж или пак омбре сеедно? И колку време се закажува однапред?
Се правеше моја другарка, нијансираше прамени, како шатирање слично и плати 3800. Косата не и' беше многу долга, средна должина. За термин мислам дека две недели унапред закажа, сега можеби и подолго се чека.
Јас нарачав 100% арганово масло од The Ordinary, го ставам на скалпот и масирам, го оставам неколку саати па го измивам. Како го нанесуваш на сува коса, не е многу мрсно така? Исто така, во последно време се соочувам со премногу првут а последнава недела-две приметувам дека скалпот ми е ненормално сув, вака до сега не бил. Кога ќе се фатам за глава имам чувтство како да се рони. Како што пишав, ставам арганово масло на скалпот ама ме интересира да не постои друго, поефективно решение за ова?
Дали имате искуство со некој од овие ботокс шампони за домашна употреба, се мислам но не знам дали да купам и кој да го купам... на фризер ботоксот е одличен незнам дали ќе се постигне сличен ефект
Косава ми е ретардирана како динамити да ми пукале у глава ко лав сум кога ќе искочам надвор на времево. Од влагата ли е што ли е? ми иде кец да се ишишам преку глава ми е веќе. чаре?
Дали о ставаш некој балсам за коса што се плакне за да омекне малку изгледа се миеш со многу остар шамон што повеќе не ти одговора смени го шампонот и купи си некој балсам за коса што де плакне што ќе и даде сјај на врвовите
Se mijam so eden na Garnier so argan pisuva deka e portokalova ambalaza. i momentalno koristam maska od banana na garnier i sprej za rascesluvanje na gliss
Смени го шампонот некој што е со силикон презаситена ти е косата од тој шампон инску колку време го користиш тој шампон
Суши ја со фен со јонизатор, или помини ја лабаво со пегла ако пеглата има јонизатор. Мене повеќе ни на влажно време не ми се прави рунтава, сигурна сум дека си има улога.
Imam eden mnogu dobar fen na rowenta pisuva nekoj keratine shine,a pegla nemam doma,nikogas vo zivot ne sum ja peglala. Mislis deka ima vrska samponot? 3 meseci go koristam inace so silikoni e
Само самени го шампонот ќе ти се разубави косатадо шамонот е презаситена е веќе и затоа истиот случај сум го имала и јас самонезнам кок шамон беше го смени ставав и балсам и спреј за расчешлување како тој на глисс и сега откако го сменив косата ми е премека преубава