Znaci zavisi do hodrogenot ke Zemesh so 3% i nema da ti se izgori inace ke ti se izgori ako zemesh so 6 ili 9 bez rqzlika koj brend e farbata i koja e nijansata. Ne znaci potemna kosa poslab hidrogen.
Да помагаат ама очекувај повеќе апетит да имаш бидејќи во составот ги содржи сите б- витамини. Пред оброк користи ги ако веќе си решила
Здраво девојки, веќе подолго време барам некој препарат што ќе ми ја разубави косата...ниту ја имам фарбано, ниту ја пеглам и сушам со фен редовно, дали 1 месечно некогаш ни толку, на сонце ретко сум, шампони секогаш користам подобри имам повеќе сменето ама косата ми е толку сува, толку грда и разлетана...некој што има некое искуство или да ми препорача некој продукт?....
@Mony18 кокосово масло пробај. Многу добро делува на косата. Дали има некој спреј што ја затемнува косата (но да не е од dm), за да постигнам некој ефект на средно кафена? Не знам дали е од сонцето, ама годинава ептен ми се смени природната боја..
Ако навистина делуваат на апетит одма ги земам, уште овие ми останаа непробани. Додуша јас не дека ич немам апетит ама некако не се зафака за мене. Дали доби драстична промена во килажа од нив?
Не јас, повратна инфо од пациенти што ги земале имаат разлика во килограми.Јас ги продавам само во аптека сум.
Девојки што ставате на косата кога ја виткате со преса/фигаро за да ви траат локните подолго? Нешто друго освен лак за коса што нема да ја направи залепена и засушена како картон?
Зошто да не се напρсκаш лаκ за κоса после витκање со фигаρо? Лаκот нај ќе ја дρжи κосата и фρизуρата. Аκо веќе толκу многу не саκаш можеш со пена за κоса да пρобаш со тоа што пρвин ќе ја нанесеш на κосата, ја ρаспоρедуваш ρамномеρно и потоа почнеш да ја офоρмуваш во лоκни со фигаρото. Пρијатна ρабота..
Сум пробала со двете.. Лакот ми ја прави косата како картон, пената исто, залепена и сува.. Сакам нешто што ќе ми направи да ми стојат локните подолго ама ќе ми биде мека и лелеава.. Имам долга и права коса, витканото не ми стои повеќе од час
Ако прашуваш за растворот пантенол јас на нанесував секој ден по неколку прскања. за 3-4- дена поцнува да ја окрутува косата па ја мијам.... и така од почеток....
Каков е тој пантенол за распрскување во косата, дали има некој како спреј што е, јас ставав во шампон, каков е твојот?