Дечки мала помош ..на газдарицата каде што работам и е роденден ај ве молам предлок ппоклон ? ама баш ништо не ми текнува ..само да не е гардероба .
Каде можам да пријавам општинска администрација заради неизвршување на работните задачи и незаконско работење? Една година ме мафтаат со пријави, се чекаше второстепена да се формира,се формираше па вратија повратен одговор со кој се одби предметот заради грешка на општинските инспектори, и сега кога повторно треба да се работи предметот, да сликаат и да направат записник никаде ги нема,само ме лажат.
Mislis na mrvici takvi Rab? Pozadi univerzalna ima edno dolce ili kako se vikase ima svasta za torti I kolaci
Dali moze da mi preporacate dobar sminker od Skopje? I kolku se dvizi cenata, mada ne mi e tolku bitna cena kolku sto sakam da e kvaliteten i dobar sminker.
Даниел Николовски, Дадар, Фран.Имаше еден Албанец го читав на форумов демек добар бил ама не ми текнува на името. https://forum.femina.mk/threads/Професионални-шминкери.1284/page-52 Еве линк од соответна тема, може ќе најдеш нешто.
Studio Vale во Чаир се наоѓа, побарај ги на фб, јас лично сум била и кај Дадар и кај не, ама она како што ме нашминкала ме промени на најубав можен начин, јас сум презадоволна и мн идат кај неа, сега не знам точно како се движи со цените ама не е многу скапа за квалитетот и истрајноста.