Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Еее и не ми одговоривте за цените у словенија...за патики и облека конкретно поскапо е од кј нас??

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.794
    Допаѓања:
    11.247
    ^ Има доста скапи работи како маички обични памучни по 189 евра :D , ама исто така често се наидува на попуст, јас си земав патики оргинал најк за 30 евра, тренерки оргинал за 35 евра можеш да најдеш, додека кај нас тешко дека оргинал ќе најдеш за таа цена барем јас досега не сум налетала во мојот град :?:

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.151
    Сакам да прашам нешто во врска со факултетот..нели за запишување наредна година потребни се 30 кредита , доколку не се соберат се презапишува истата година како се вика она на квадрат :D е сега мене ме интересира доколку сум последна година од студии, и заклучно со последната сесија за таа година немам 30 кредита дали пак ќе треба да се запише годината? :?: Со оглед на тоа што ми е последна и немам повеќе за студирање мислам не би требало..ама сепак да си прашам? :)

4. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    А на кој факултет си? Различни се правилата, не се секаде исти. Кај нас на филолошки вака беше. До јануари имаш право да ги собереш кредитите, ако не ги собереш пишуваш квадрат. На колешка ми две години по ред така и се случуваше, првата година ги собра кредитите ама плаќаше казна, а втората година повторно ги собра, ама казната беше укината, не се плаќаше.

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    сеа со летниве попусти можеш мн евтини работи да најдеш,мн поевтини од мк

6. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Moже некој да ископира Јаhya Kemal тестови (неколку прашања)? Кај мене не се отвараат и кога ќе ги симнам се покажуваат некои јапонски букви. Ако има некој нека пише во ЛП. Благодарам однапред! :)

7. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Девојки да не знаете како може да се блокира страница на интернет да можам само јас да ја отварам со пасворд ? Кога бевме кај едни пријатели видов дека може така да се направи но јас не знам како..Ако знаете пишете ми

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Дали при правење на анализа на тело, во смисла проверка дали имаш масни наслаги, колкаво количество на мускулна маса имаш, масно ткиво и тие работи, дали при таква проверка земаат крв? :wasntme:

9. SkarletOHara

SkarletOHara Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    2.886
    Ако мислиш на мерења кои ги прават во Хербалајф и други такви слични не, јас кога бев пред некоја година ми дадоа да држам еден апарат во раце и се ми измерија со тоа и масни наслаги и мускулна маса се.

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Лукс ако мислиш на оние анализи во Велнес центрите што ги прават, не земаат крв.

11. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Не, овие работи немаат врска со крвта, освен ако не сакаш да правиш целосна анализа, шеќер во крв, хемоглобин, еритроцити...
    Тоа тебе што те интересира се антропометрија и кардиореспираторен капацитет, т.е. излезните параметри: мускулна маса, коскена маса, BMI, релативно масно ткиво итн.

12. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Неможев да ја најдам темата каде што се прашува каде да најдеш некоја тема :lol: :$ па да си прашам тука.
    Каде е темата "Ритуали при вршење голема нужда" ? :lol:

13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ти помогнала Глоси, ама за следен пат кога ќе ти треба некоја тема, одиш во напредно пребарување и ја пишуваш темата или некој клучен збор и ти излегува. ;)
    Пребарувач

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.165
    Допаѓања:
    259.360
    Дали некоја од вас била да испитува крв во МАНУ...освен упат ми треба ли уште нешто и од каде се влегува...да не му упаднам на Камбовски у кабинет :)

16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.151
    Треба и плаво картонче и пари за партиципација :D кога ќе влезеш во дворот на Ману ( значи спроти судска) си вртиш лево и после десно и тука има една врата ( му доаѓа спроти судот) пишува на вратата, и ќе видиш луѓе излегуваат, влегуваат :wasntme: ако не ме сфати пиши ми ќе ти објаснам пак и поубаво :)

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    знае некој дали има ушен доктор во јане сандански или на одмор е?? :)

18. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    ГТЦ нели имаше веб страна или грешка сум?

19. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Целта на тоа е да поставиш прашање на кое другата личност одговара, притоа да не се дознае кој го поставува прашањето... Мене лично е ми се допаѓа тоа воопшто...

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  20. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    Да, јас имам видено :*: :*: