Не би се согласил зашто антивирусот само ти го успорува телефонот не е дека прави некоја разлика, исто и за компјутерот
Да , има и македонски и други јазици , доколку е нов додаден можно е да нема од одма , ама можиш ти да си прикачиш превод.
Да не знаете дали има превоз или некој вози Охрид - Солун, или евентуално Битола - Солун? Исто, дали може со такси од Битола до првото гратче во Грција без проблем? Фала
Da ne ima nekoj naletano na ova stranica,go barav filmot otvaram drugo mi izlaga,se isplasiv da ne e nesto opasno.
Работат ли денес шалтерите на Комерцијална банка?? Бидејќи, е-банкарството мобилната апликација еве сега проверив уште не функционира. Да знам дали ќе завршам работа ако одам до банка.
@sanja.burgundy Мислиш на превоз со автобус или uber (автомобил со личен шофер)? Ако е второво, пиши ми ЛП ќе ти дадам информации
Сигурно веќе заврши работа,за друг пат да знаеш во книжарница Траки дуваат со хелиум и продаваат нивни. Бебето има раб. Време на фб до 18ч. Претпоставувам и другите до толку. Ако веќе беше,пиши да знаеме
Автобус од Битола до Дојран дали има? Со прекачување, кои линии треба да се прекачат? Каде се наоѓа автобуската во Дојран?
Може ли некој да ми објасни како се купуваат карти од купи карти за се?И од каде може да се подигнат?