Здраво. почнав на солариум и после тоа веднаш одам на мадеро терапија а ми кажаа дека смеам, но поголема болка осеќам овие 5 дена што одам солариум-мадеро , отколку кога правев само мадеро. Што може да е проблемот ?
Не сум баш за читање онлајн.Но,можам да се обидам.Каде да ги симнам онлајн.Сум посетила Македоника(мислам така се викаше),но мислам дека нема странски книги,како опција за читање.Туку,само од македонските писатели. Ако постои некоја друга страница,по можност на македонски јазик(англиски).
На Фемина има една тема со pdf фајлови од книги , таму има многу книги разгледај може нешто ќе ти се допадне.
Во мој град се отоврени но имаат некој принцип на работа треба да чекаш ајле време за ред оти дезинфекција прават пред да влезеш и откако ќе излезеш
Дали порачувате сега оф алиекспрес сакам да порам некои работи па ме интересира дали ќр стигнат ако се порачат сега. Фала
Јас па слушнав дека и во недела ќе работат,ама не знам дали почнаа и дали денес работат или па од другата недела
За да почнеш со часови треба да имаш 17 год и 6 месеци, можеш сите часови да ги поминеш и извозиш, а за почнеш со полагање треба 18 да имаш. За ограничување до кога можеш да полагаш нема. Може на 18,30,50...кога и да сакаш.
Дали некој/а ја има обновувано личната карта во скоро време? Имам термин набрзо, но ме интересира колку брзо ги изработуваат истите.
b-ok.cc Од тука можеш да си симнеш доста книги ако сакаш да читаш од компјутер/таблет. Повеќето се на англиски, но се наоѓа и на српски. Ги има дури и поновиве книги што се издадени последниве години. Исто така провери ја темата Размена на книги во ПДФ формат, и таму има доста.