ТАА и ТОЈ. Ова е едно списание, од напред е Таа за девојките, а од позади Тој за момчињата. Има интересни содржини, и да...женскиот дел е погооолем!
Дали се плаќа кога се вдомува животно ? И ако е од друг град, ќе ми го донесат или треба да го земам ?
Кабелски на телекабел без обврзувачки договор. За 850 ден. имаш кабелска+интернет, но мислам дека кога ќе се приклучуваш треба за 3 месеци да се плати однапред. После тоа до кога сакаш го користиш т.е. нема договор на 12,24 месеци и сл., па и кога сакаш може да го активираш повторно. Само што за да си имаш и wifi ти треба посебно рутерче. Може и некој друг оператор нуди така..aко знае некој нека пише.
Ги имам разгледано пондите на кабелските, ама не ми одговараат зашто најчесто нудат пакети, а ми треба само интернет, сепак фала ти.
Кај каб.оператори интернетот е врзан за кабелската т.е. за да имаш интернет мора да имаш каб.тв. И мене не ми требаше тв, па со оглед на тоа што сумата на претплатата (850ден. за 100 гига сообраќај и каб.тв) кога приклучував јас нет беше најниска т.е. пониска од било која друга понуда за само интернет, се одлучив за таа и единствена беше со договор на неопределено. Бидејќи менуваат постојано може има сега и други такви .
zdravstveni-problemi/krvodaritelstvo-t4369/?hilit=%D0%BA%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB
Може Памелче, фотографијата ја имаш меморирано в компјутер или од нет ти е ? Ако е од нет симни ја. Потоа одиш на веб страницата picmonkey.com . Има лево edit a photo. Ќе ја додадеш сликата која ја сакаш и ќе одиш на resize
Па средно ладно е надвор. Инаку, би сакал ли некој да ми го објасни значењето на оваа фраза: A shark chop off your right palm?
Читав по интернет најави дека сопствениците на при пејд сим картички веќе нема да бидат анонимни. Секој кој веќе поседува при пејд картичка е должен да ја пријави, како уште не е кажано, а оние кои се со намера да ја купат веднаш ќе се регистрираат. На оние корисници кои нема да се регистрираат како сопственици на својата сим картичка, истата ќе им биде деактивирана. Прашањето ми е следното. Дали некој знае од кога стапува на дело овој закон ?? Дали можам да си земам бројче на вип од трафика и колку ќе ме чини истото ?