Луѓе мислење ве молам... Дали е вистина дека белите алишта штом се исчистат со варикина,мислам штом се стават во варикина после некое време пожолтувале.Омичените бели панталони денес ги ставив во варикина.
Девојки некоја која е зачленеѕа во орифлејм или правела пнлајн нарачки до сега ако може да ми помогне. Значи имаат опција да си ги разгледаш каталогот и да си нарачаш онлајн ама мораш да се регистрираш. Епа си се регистрирав преку маил о фала богу дека не оставив точен матичен, и си нарачав по набавна цена/самото ми даде пониска цена автоматски Е сеа ме интересира дали ако во иднина не нарачувам може да ми наплаќаат нешто? Не знам како оди ова не сум била никогаш зачленета.
Дали знаете кај нас некоја македонска страна од Фејсбук/Инстаграм и сл, каде може да порачам ваква наметка (плишена/кадифена), што се носат за по дома? Однапред благодарам на одговорот
Мислам дека се две професорки. Јас од мојата не бев задоволна воопшто. Каснење на час, потоа се губи време во конектирање на зум, преголеми групи (околу 20 души бевме). Ни даваше плус вежби, ама ми се чини дека многу работи не ги учевме како што треба. Одев и во друго школо и можам да направам огромна разлика. Пиши ми порака ако сакаш и ќе ти објаснам подетално.
Дали има тема Филмови не ми излегува? Ве молам предложете веб страна каде можам да гледам бесплатно филмови, серии
Се симнува преку гоогле и брзо функционира , безбедна сите нови серии филмови ги имаше. Ама читав после нова година дека ќе а сопираат дека нема да функционира повеќе и незн како е сега
Еве линк до темата за филмови. Кај мене функционира. Не сум гледала филм одамна, но сега пробав и го отвори без проблем.
Zdravo decki,nekoj da mj kaze iskustvo sto e vrab kako administrativen sluzbenik (so visoko ovrazovanie fakuktet)a e primen na oglas za so sredno obrazovanie kako odi procedura za nadomest na plata ili na drugi soodvetno mesto spored obrazovanieto od g4 na g1 i slicno....ako ima nekoj iskustvo
Мислам дека немљ ништо да направат во полиција, ама нека си пријави. Боље ишта него ништа. Јас секогаш било каде да паркирам, ништо не оставам во кола на видливо место. Ако имам нешто, ставам во багажник.
За да работиш како сметководител треба да имаш лиценца за сметководител/овластен сметководител која се стекнува со работно искуство од неколку години, само не се сеќавам колку беше. И секако соодветно образование. Повеќе информации ќе најдеш на ИСОС.
Пријавено е во полиција уште истиот момент, ама еве до сега нема ништо, очигледно не се замараат. Не остава ни она, ама ете во брзање заборавила. Тоа е
И за да се вработам во друго сметководствемо биро или претпријатие истото важи? Заинтересирана сум за овој курс во Институт Практикум