Топла препорака, ако сакаш веќе да консумираш вакви лебови купувај на диме а не од жито леб. Жито се боени црни, што е мн нездраво. Диме, особено овие што се со разни зрна, ги прават без боја и брашно што се познава и по лебот, цврст е, потежок и заситува од едно парче, што и му е целта.
Дечки,како треба правилно да е запишан телефонскиот број,мислам конкретно мене ми треба мобилниот број запишан правилно за закажување за пасош онлајн. Ви благодарам,дали некој што закажал вака знае? Дали треба да биде со повикувачки заедно,со седумката???
Ако ти е за здравствени причини, подобро сепак Диме зошто е поздрав. Оваа бојава џабе е повкусна кога внесуваш хемија во тебе
Не ми е од здравствени причини, сепак фала на советот. Вака кога ќе видиш има логика зошто тој на жито лукс е поубав на вкус а двата се навидум со ист состав од цело зрно.
До колку работи Даре Џамбаз во кисела вода за полагање прва помош? И дали може и во сабота доколку работат да се полага?
Дали за патување во Америка мора да си вакциниран или може само со негативен ПЦР тест? Ми требаат проверени инфо. Знам дека правилата се менуваат ама за периодов како е
Здраво Дали знаете некој youtube/tik tok канал за рецензии на наочари за сонце по можност на српски. Пример како џереми што е за парфеми некој таков за наочари
Дали на граница со Косово бараат пасош или може со лична карта? И дали нешто бараат тестови, вакцини?
Кога може да се подигне Лична карта од Мвр? Порано мислам после 15 часот се' подигнуваа. Како е сега?