Од Нептун тв ни се расипа само што го уклучивме. Па и цените се друго, едно е 500 ден., друго 3-4000. За 4000 сигурно ќе се буниш.
Не најдов соодветна тема за кафемат па овде ќе ве прашам. Да ми препорачате некој добар кафемат со пристапна цена за со кафе-капсули.
Од нивните страни, Залано, Пик анд Клопенбург, буквално секој дуќан што продава овие марки, ги нуди и онлајн.
Јас зедов едни од оптика и беа околу 500/600 ама е најдобро. Пошто на пазар ќе најдеш и за 150ден ама ги гребат стаклата и не бришат убаво
Здраво, дали некој нарачувал од официјалната страна на guess, да ми помогне да ми каже како оди дали се плаќа достава, дека на страната пишува фри шопинг, царина и за колку време стигнува нарачката? Многу ви благодарам
@koritsaki може препорака за некој траен парфем од Дм? И кај е Бубаче, траен бан ли доби? Баш знаеше добри препораки да даде околу козметика и парфеми.
Дечки, каков документ ми е потребен ако сакам да пратам мало дете на патување во странство со баба му и дедо му? И најважно каде се вади. Мвр не се добиваат на телефон.
Полномошно - се вади во МТВ зградата кај пасошко - на приземје шалтерот после поштичето, т.е. кај што се подигаат формулари... Мислам шалтер 20 беше ама не сум сигурна. Има два формулари и админ такса и тоа е тоа. ти треба и пасош од едно од лицата со кои оди за да можеш информации да ставиш во формуларите... еве ги тие што ти требаат - chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://mvr.gov.mk/Upload/Documents/odobrenie i soglasnost za patuvanje vo stranstvo.pdf Мој совет со пополнети оди - ама треба и двајцата родители ако сте старатели на детето. Бараат ЛК и лично присуство. Ако нема ред се завршува за 5 мин работа.
Супер, фала ти многу на информација. Само случајно да не знаеш како работи тој шалтер временски? 8-16 или баш ко другите до вечер?