Патиките треба да бидат удобни а не тесни па да ги шириш, па макар и странично, да знаеш така големи се шансите да имаш проблем со петен трн и гихт
Мислам дека мораш и до фонд. Јас кога бев студент мислев дека е сето тоа автоматски, па го изедов немиен кога снемав здравствено осигурување... Појди за секој случај.
Го немам видено, ама за вакви работи распрашај се низ трафиките и тобако. Дека таму носат повеќе списанија што не можеш да ги најдеш на друго место од национална географија, решко, политики забавник и слично. Инаку ако го најдеш кажи каде, дека баш изгледа интересно.
Дали во петок на 11 октомври празникот работат трговските како Ист гејт, Сити мол т.е продавниците од типот на Зара, Бершка итн?
Работат моловите. @Amoricka имаш и тука таква тема мислам, прочитај искуства. https://forum.femina.mk/threads/Слабеење-со-помош-на-нутриционист.3714/page-73
Predlog za mesto za iskacanje vo Sk ama neso ko biljard, pasta&wine, paint&wine takvi raboti. Znaci ne za jadenje, pienje i zurka. Nego nesho interesno.
Јас никогаш 38 немам носено, секој модел ми е 37,е последните патики ми се 38, на лице место ги пробував 37 ми беа тесни. Овие ми се таман. Понекогаш многу зависи од модел, калап.
Едно прашање, дали можам да викнам полиција на комшииве над мене што секој ебан ден ПРЕГЛАСНО бушат и реновираат? 3 дена не можам да спијам како човек а одам втора смена на работа со подочњаци до доле.