Јас го имам најобичните пакет и можам да сменам лимит и менував сеа брзо, ама на веб страната нивна. Преку апликација и јас истата грешка ја добивам. Најави се на: https://www.nlbklik.com.mk/Account/Login И пробај од таму. Брзо враќаат на емаил, мое искуство
Да не бидам сватена погрешно, можеби тука има и блиски на починатата, нека примат сочуство. Сакам да прашам за Симона Каранфиловска дали знае некој како почина, бидејќи се крена некако голема фама, се прогласи 3дена жалост, а никаде нема инфо зошто почина. Обично вакво нешто се прави кога се случило нешто како убиство и слично, голем случај незнам.... Жално е секако, особено оти била и мајка на веќе родено, а и на бебе во утробата... но еве не ми е јасно не кажаа никаде како починала, а се прогласува жал. Млади и дечиња секој ден умираат, се собира пари за лечење и на крај неуспешно, па така поминува...незнам ме заинтереаира случајов како некој да си пере совест?
Провери на Буњаковец и Зелен пазар. Иначе најубаво е да си порачаш од Буково. Барем да знаеш дека ќе јадеш оригинал буковец.