дали некоја од вас знае каде се наога дирекцијата на Скопски Пазар се работи за добивка, и навистина незнам кого да прашам да ми објасни како да ја подигнам благодарам однапред
Не, јас кога сум пијана многу ми е полесно да лажам отколку кога сум трезна. Прва лага на секој пијан е "Не сум пијан", а тек после еден куп други лаги. Затоа зависи треба добро да го познаваш за да можеш да процениш дали лаже или не. Мислам дека е карши ТЦ Бисер, на автобуската во една стаклена зграда. Ама не сум 100% сигрна.
Трола.. Постојано употребуваш саркастични коментари или ги префрлуваш истите на некоја особа...Ама немора секогаш само сарказмот да биде показател за тролање.. Донекаде коментарите можат да бидат и вознемирувачки..Има и многу други работи.Не е само сарказмот тука. У стил ''На интернет сум и ми се може''. Едит: Амц салонот кај соборна што е, каде точно е лоциран?
Едит: Амц салонот кај соборна што е, каде точно е лоциран? [/quote] Aмц ти е во близина на книжарницата Матица.
Да ги прашам апсолвентите на Правен што веќе завршија со фоткање за на табло, ве сликаа со наметки и капи, или по ваша облека? Да знам дали да барам некоја по асална кошуљка која ќе ја истакнува мојата сериозност.
Кога поврзувате лаптоп и телевизор со кабел што бирате на телевизорот за да ви се прикаже слика? Нели, пр. за дивиди бираш AV1 или AV2 или AV3, за ова што бираш??
има и цела тема за ова торловиве, билката многу убаво си објаснила za-forumot/internet-trolovi-t2981/ Мислам само дека со наметки, без капи, така ми рече моја другарка. Капите незнам зашто не, не ми текнува. мисалм дека ана каренина имаше пишано пред некое време во СДК пост дека се сликла колку што памтам
Можно ли е преку интернетот односно компјутерот да се лоцира некој телефон Постои ли некоја таква веб страна?
Мислам дека не. Но има програмче за iPhone со кое може да се лоцира некој број, но и тоа не е легално.
Има таква програма http://www.sat-gps-locate.com/ Многу е добра, детално кажува, јас кога барав една личност ја фатив додека се бања Затоа внимателно
Карпош, драмски се наоѓа на Шекспирова. Кај хотел Карпош. еве ти мапа, да не ја тупам до утре. http://maps.google.com/maps?um=1&hl=en& ... a=N&tab=il
Нема такво нешто. Освен ако не си ултра хакер. Има опција лично твојот iPhone да си го лоцираш преку iPad или Macbook. Односно со IOS, со инсталирана Find my Phone апликација и предходно подесени опции од ејпл акаунт
Iphone може али како што кажа Алиса работат на ист оперативен систем и апликацијата што ја именуваше Алиса треба да се инсталира на двата уреди. Ова е демек за заштита од крадење и злоупотреба. Е сега за другиве телефони може со GPRS локатор (или GPS беше) само за нив е покомплицирана постапка и мислам дека треба одредено повластувања за да ја користиш оваа услуга. Има и некои цаки, ако ти е битно ќе го испитам Петко па ќе ти пишам.
Јас да си прашам Зедовме пакет од Т-Home интернет и телефон...Ако некој е претплатен на овој интернет да ми каже ако може колку време чекаа за да добијат интернет?
Јас сум, ама не знам колку ќе ти помогнам. Кај нас во улицата имаше проблеми со поврзуввањето на интернетот. Требаше да минува над нечии дуќани, па овие од поштава се понашаа малце така како мајмунчиња, ама нема везе. Битно си почекавме две недели, додека од Охрид не изреагираа. Е сега, откако го пуштија кабелот, дечкото го намести модемот дома и одма си имавме интернет.