Не знам. Мене прво почна во зима да ми се појавува, ама не е испукана уста, туку на кожата е, не на устата. Пука и се суши кожата и боли кога отвораш повеќе. Ке ти помине за ден-два со кремата.
Другарка ми баш пред една недела купи туш за 170 денари,марка не знам точно која беше,никако да се сетам не можам,дали беше Голден Роуз или некоја друга,не знам. :/
Да да ма кожата е. Ама мене многу често почна да ми искача, во цела бременост може 7-8 пати. Затоа ме интересира како се викаат, да прогуглам . Фала ти мн. А ако некој знае како се викаат, нека пише
Mи треба информација дали некој можеби знае колку се цените на пивата во ирскиот паб во трговски?отприлика?
Не ме фаќај баш за збор сеа. Светло и темно Лашко 120 денари, 0.5л. Скопско 100 денари, 0.5л. Тука негде се движат цените, околу 100ка, за 0.5л. Или па Скопското 80, а Лашкото 100. Ма да можно е тоа да се цените за 0.33л. Не знам стварно, ама тука негде се.
^^^ Сеа на интернет прочитав за: Србија, Косово, Црна Гора и Албанија, а во помали количини во Германија, Швајцарија, Италија, Холандија, САД и Австралија.
Каде можам да најдам добра снимка од Sex Tape со Cameron Diaz ? На замунда убавата снимка е руска, а лошата англиска,ама навистина лоша.. Каде да најдам торент на англиски?
дали знае некој која е функцијата на извршителите во МВР ? го гледам огласот што го имаат постирано ама баш не ми е јасна функцијата-опис на работно место нема .... а не им работи тоа што им е ставено како страна ти недостасува Е витамин јади повеке банани ,боровинки, киви, спанаќ, семки од тиква или сончоглед, маслинки
Луѓе не ми е јасно се пријавив во завод за вработување како активен барач на работа.Матичниот ми се јави денеска дека сеуште не сум осигурана здравствено па да си ја средам работата. Каде треба да одам ,кои документи ми се потребни за тоа ? Не ми е јасно затоа што нели сега имаме електронски картички а сините кратоните веќе се укинати. имам електронска картичка но фактички ми е неважачка Знае ли некој да ми објасни? Фала