Органски шампон и регенератор vs Стандарден шампон

Discussion in 'Коса' started by Scarlet88, Mar 11, 2010.

1. eva993

eva993 Истакнат член

Пробај смени шампон за иста намена (против првут). Или ако имаш сеуште од тој, биди упорна и дотроши го па види што ќе се случи.
    Нели спомна ти пред некое време дека почнал да ти се намалува првутот или се лажам?

2. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Prviot pat. Narednite katastrofa niz cela glava jas nikogas ne sum imala taka. Imav na edno mesto i toa malku a sega mi ja napravi lom cela glava blue cup i ovoj od urtekram. Sega go koristam uriage do sega dva pati se izmiv so nego, i prvutot recisi mi iscezna.

3. anggell

anggell Форумски идол

Има разлика кај мене. Од обичните шампони косата ми пага а пред неколку години со такви ја миев додека овде немаше избор. Сега откако сменив со органски не ми пага, за мрсен скалп немам решение, тоа е таква коса имам и тоа е, преку еден ден миење. Немам сува коса за подолго да издржи.

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Колку почесто ја миеш толку повеќе ќе се мрси. Освен тоа најди добра маска и ќе држи подолго. Треба и добар регенератор. На Конопка регенераторите се одлични, јас дома во Мкд си го заборавив. Многу ми се допаѓаше и изгледот и мирисот после тоа.

anggell likes this.
  5. anggell

anggell Форумски идол

Регенератор ич не користам, имав лошо искуство, ќе си порачам да го пробам, шампионите ми се супер на Конопка.

buba4e89 likes this.