Пробај смени шампон за иста намена (против првут). Или ако имаш сеуште од тој, биди упорна и дотроши го па види што ќе се случи. Нели спомна ти пред некое време дека почнал да ти се намалува првутот или се лажам?
Prviot pat. Narednite katastrofa niz cela glava jas nikogas ne sum imala taka. Imav na edno mesto i toa malku a sega mi ja napravi lom cela glava blue cup i ovoj od urtekram. Sega go koristam uriage do sega dva pati se izmiv so nego, i prvutot recisi mi iscezna.
Има разлика кај мене. Од обичните шампони косата ми пага а пред неколку години со такви ја миев додека овде немаше избор. Сега откако сменив со органски не ми пага, за мрсен скалп немам решение, тоа е таква коса имам и тоа е, преку еден ден миење. Немам сува коса за подолго да издржи.
Колку почесто ја миеш толку повеќе ќе се мрси. Освен тоа најди добра маска и ќе држи подолго. Треба и добар регенератор. На Конопка регенераторите се одлични, јас дома во Мкд си го заборавив. Многу ми се допаѓаше и изгледот и мирисот после тоа.
Регенератор ич не користам, имав лошо искуство, ќе си порачам да го пробам, шампионите ми се супер на Конопка.