Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Органски шампон и регенератор vs Стандарден шампон

Дискусија во 'Коса' започната од Scarlet88, 11 март 2010.

1. eva993

eva993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2019
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    525
    Пробај смени шампон за иста намена (против првут). Или ако имаш сеуште од тој, биди упорна и дотроши го па види што ќе се случи.
    Нели спомна ти пред некое време дека почнал да ти се намалува првутот или се лажам?

2. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2016
    Пораки:
    4.192
    Допаѓања:
    7.745
    Prviot pat. Narednite katastrofa niz cela glava jas nikogas ne sum imala taka. Imav na edno mesto i toa malku a sega mi ja napravi lom cela glava blue cup i ovoj od urtekram. Sega go koristam uriage do sega dva pati se izmiv so nego, i prvutot recisi mi iscezna.

3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    10.571
    Има разлика кај мене. Од обичните шампони косата ми пага а пред неколку години со такви ја миев додека овде немаше избор. Сега откако сменив со органски не ми пага, за мрсен скалп немам решение, тоа е таква коса имам и тоа е, преку еден ден миење. Немам сува коса за подолго да издржи.

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Колку почесто ја миеш толку повеќе ќе се мрси. Освен тоа најди добра маска и ќе држи подолго. Треба и добар регенератор. На Конопка регенераторите се одлични, јас дома во Мкд си го заборавив. Многу ми се допаѓаше и изгледот и мирисот после тоа.

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    10.571
    Регенератор ич не користам, имав лошо искуство, ќе си порачам да го пробам, шампионите ми се супер на Конопка.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.