Мене ич не ми е awkward со поголеми деца да зборам на тема секс. Новиве генерации не треба ни да ги едуцираш нешто особено, многу работи сфаќаат и сами. Не се тупи како нас, итри се. Не нешто претерано интелигентни, ама итри, брзо копчаат едноставни ствари. Ние имавме тенденција да ги искомплицираме работите, тие да ги поедностават. Така мислам.
Ќути... ние немавме интернет од кај да видиме. Прв пат ко доживеав оргазам(со мастурбација), мислев дека можно е да имам СИДА. Е толку ми објаснил некој
Зашто таму кај што Е вибратор, може и силување да има и исполнување желби зашто мора и...зашто нели вибратор не може да те силува, ниту да го силуваш технички. Ама ќерка ти не верувам дека ѝ кажуваш дека е само дупка?
Не се двојни аршини. Баш истиот принцип. Одам се ебам и си одам. Немаат никаква друга улога во мојот живот, освен да ме задоволат. Не се сите мажи такви. Има и онакви што ги почитувам ради знаење, или некаков друг успех, или колку ми значат лично. Реков: Секој според заслугата.
Не би му рекла ни на син, ни на било кое дете, дека е вибратор. Од шо мака на деца така да им зборуваш? Треба да ти фали нешто...
Ej мали, ела ваму. *му мава чворга* Знаеш ли бе мали дека личиш на вибратор? На шо? Лол. Ме изнасмеавте, иако не е баш за смеење темава, ама не можам.
На *машки деца. Не знам од што мака. Ти кажуваш дека машките се само вибратори. Претпоставувам така и треба да ги учиме. И не е битно дали ти биле само за онадење или љубов. Ќе распнеш некој за женско да рече дупка или вреќа нели?
Јас зборувам за возрасни, зрели луѓе, не за деца. Не ги гледам децата како сексуални објекти. Не сум педофил, Госпо да не исчува. Не сфаќам шо сакаш да кажиш?
Јас мислев дека никого не треба да гледаш како објект, ниту да го учиш дека е објект. Не збориме додека е дете, него и кога ќе биде возрасен и ќе биде сексуално активен. Нели додека го едуцираш за во иднина е муабетот. Едит Прашањето ми беше дали се едуцира дека во иднина он во сексот е објект.
Ако се однесува како објект, ќе го гледам како објект. Јас сум тело и тој е тело. Толку. Нема ништо срамота во тоа.
Ваљда. Ама како што реков... нема ништо срамота во тоа да бидеш задоволена. Не ми прај разлика како ме гледа. *Сега нешто сфатив. Фала ви за инспирацијата! Субмисивна сум во кревет. Можно е да има врска и ова со субмисивноста... хмм...
Како немаат права? Сите (треба да) имаме еднакви права, оти сме сите луѓе. Не треба правата да зависат ни од полот, ни од сексуалноста, ни од професијата, ни од ништо!
Кога објект има права? Луѓе имаат права, не објекти. А за тебе секој што се онади без емоции е објект.