Не не, ние сме цимери. Не сме брат и сестра, пошо мајка му и татко му не ги викам мама и тато Али дефинитивно се размислувам да запишам уште еден факултет
Секогаш има “исклучоци”, а дека сите живеат ко цимери по 10 години, не. Не знам зошто луѓето си бараат изговори за вакви работи, бидете искрени кон себе.
Читај меѓу редови: Не се сакам доволно себеси како би верувала дека некој ќе ме сака па демек вака избирам. Какви очајни домаќинки, жените почнаа да владеат со светот. Јас би била во отворен брак со жена.
многу филмови гледаш ..и прозор не оставаш отворен цел ден, а не па брак. А за во дискотека душо уште некоја година, стара си веќе и за таму, свет остаје младима, тс на тинејџерите Сакалаотворенбрак
Грешна дијагноза џокерче, веќе ако одредуваш дијагноза како ли се вика :брзо све ми здосадува а од љубов сум презаситена, сакам лабав живот ? Жалосно.. Дури ми е греф за тебе што немаш никакво однесување ОК не генарилизирам секогаш има исклучоци во све
Не се стапува во отворен брак за да избегнете неверство или "очајно домаќинство". До толку ли имате лоши примери околу себе па мислите дека обично во бракови луѓето се несреќни?
Нема ништо ау бау страшно во тоа некој да сака да е во отворен брак, па као се смеете па тинејџерски муабети. Ако постои договор меѓу двајца партнери, тогаш што е проблем? Во муабетов проблемот е генерализирањето на бракот како институција ради лоши примери во околина и ради некои лични стравови. Подеднакво лошо како муабетот "ќе го/ ја варам, па кога ќе ме извара да не сум должен".
Мојата моментална дијагноза е нешто со црниот дроб. Отворен затворен без стрес да е. Некој луфтира поретко, некој почесто. Дали всушност постои затворен брак? Ептен без луфтирање би требало во секој град со се околни села по еден исклучок да има.
Јас лично не сакам брак, сакам дете. Парнер да, ама потпис, не. Идеално би било и да не живееме заедно да си има секој свој стан. Не можам да се замислам со некој 24 часа.