Јок они се у модерен брак... секој сам кај сака, ама не се вараат. Јас да сум ти била од тие затуцаните.. на зимуавање без маж не одам пфффф..
Никогаш, па дури ни тогаш. Јас не би можела да сакам човек кој обрнува внимание на други, би го замразила.
Не знам дали се разглабувало прашањево на претходниве страни, да не читам 42 уназад али што ако таа на маж ти остане трудна и сака да го роди?
Не знам дали е за тука ама, пазете се со кого се плескате. Рекорден број имало на новозаразени од хив од кој само две биле жени...
Првенствено се резведувам од него ако ме варал бидејќи страшно ме живцира тоа и нема да дозволам некое копито да ми ги гази егото и гордоста и да ми набива рогови.А да бев од оние кои би му го простиле неверството: Мене би ми сметало најискрено, ама нема да сум против тоа да го гледа и се друго бидејќи бебето не е криво што маж ми е куче и не можам да го одделам од тоа дете.
Се' е тоа океј али темава не е за изневерување и моето прашање не беше што би направиле доколку маж ти те изневери и швалерката остане трудна.
Па тоа и не е нереален епилог на една паралелна врска ,а поготово што отворениот брак значи утешно прикривање дека врската со брачниот партнер или завршила или е на крај,страст нема,секој си е на своја страна,не е ни чудо да го прифати раѓањето на детето и жената како почеток на ново семејство и ставање крај на веќе умрениот брак.
Заедно би го растеле она и маж ти, тој би бил вклучен? @Cosmi не мислам дека врската им завршила или им е при крај ако они го прават тоа и се среќни.
И јас би се грижела за него, не пак маж ми и мајка му... Сеа, комплицирано ќе биде... ама пак тоа дете нема да е криво за нешто, па да не добива љубов од неговите родители... Ела со нас, да не видиш еднаш кај шо се плескаме, па после кажвај. Мојш и да ни се приклучиш дури. Гарантирам дека добро изебана ќе те испратиме. Шо викаш?