Депресивна сум периодов, се скарав со саканиот, затоа така. Се надеваме дека за брзо ке го сменам на несто пооптимистичко.
10-Unfaithful 18 и за потписот а и за корисничкото име. А јас го сменив мојот потпис затоа што добив критики за стариот потпис, бил многу ЕМО и депресивен
^ Девојко, не се лути, мојот коментар не го прифаќај како лоша критика од жирито Сепак ова е слободен форум.. како и да е, и 2 е оценка Меѓутоа, овој потпис ми се допаѓа =) 8+
Не се налутив јас, го прифатив тоа како твое мислење а не како навредлив коментар. А и вистина така беше, само јас кажав таков ми е периодот, депресивна сум поради раскинувањето со дечко ми. Сепак ете малку сменав иако пак е поврзано со него Освен тоа, би сакала да го искоментирам и да го оценам твојот потпис, навистина ми се допаѓа ова „Одделете се макар на чекор од себеси и ќе видите - во ружите освен трње има и ружи.“ ама кога би го пишала јас би имало една мала корекција и тогаш би гласел „Одделете се макар на чекор од себеси и ќе видите - во ГРАДИНАТА освен трње има и ружи.“ ама пак тоа не значи дека не е убаво и така како што е, ти така си го имаш смислено и тоа е твое право како сакаш да си пишиш Без лутење!!!