Може да ставиш слика од омега? Мене ми ги препорача матичната, но кога прашав во аптека ми рекоа дека има различни. Веројатно мислеа на производителот.
Последните месеци овие ги користам, не се скапи, не ми беше за цената искрено мене ми се убави, купував и по 1000 ден ама овие некако повеќе ефект ми имаа, а овие се околу 300 ден.
Znaci podolgo vreme ja imam ovaa problematika,ali sega e veke na high nivo otidena.Pred ciklus dobivam jaka nervoza,izrazena ankcioznost,znaci nervoza strasno golema i ekstrasistoli na srce i den dva pred ciklus tahikardija.Neznam sto e problemov,no vajda ke mora da ispitam hormoni ,zosto od mese na mesec poloso mi e .Na prirodna baza imam pieno,no ne mi pomagaat
Mene mi e poizrazena anksioznosta pred ciklus ama ovoj mesec posle ciklus mi e. Minatiot pat mi se krevase pritisokot dva dena so red I go iskluciv kafeto. Neznam dali pies kafe i kolku ama ako pies zamenigo so bez kofeinsko. I blagite raboti isklucigi pred ciklus, povekje zelencuk I ovosje I vezbanje kolku sto mozis.
една година ти е старо миселњето но ме заинтересира како мериш температура и баш знаеш дека треба да ти дојде?
Се водам по календар, апликација. Ретко ми касни/подранува па очекувам да е најчесто погоден денот според апликацијата. Инаку мерам со топлпомер ја осеќам, ми студи, челото ми е топло, немам апетит, се осеќам слабо… и тоа ме тера да измерам и гледам дека ми е покачена. Штом добијам, веднаш ми се враќа на 36,6-36,7
Имате ли трпки на дланка во ПМС, ова ми е најнов симптом месецов, додуша и многу кревав овие денови ама некако чудно ми е. Ви се случило ли некогаш?
Да се случува...освен измешани емоци нервоза, радост и проблеми со стомакот, бубулици, покачена темература, болки по цело тело, отежнато дишење, дури и првиот и вториот ден од менстуација ми е така...
Треба да ми дојде и не знам што се случува, не можам да се изнаспијам. Вчера и завчера уште во 20часот легнав, ќе се разбудам среде ноќ до веце,де топло ми е, де ме чеша нешто. Пола кутија сладолед отиде Ме боли стомак ко да ќе се пораѓам,а уште ми нема пробиено.
Дали на некој му се има покачувано притисокот пред добивање и откако ќе добие? Последните два месеци пред да добијам една недела претходно сум со главоболки и покачен притисок, откако ќе добијам почнува да се нормализира полека.
Другарка ми го има тој проблем често пред да добие. По цел ден знае да ја држи. Треба неделава да добијам. Луѓе, каква тапа болка у јајници имам.