да не мислеше..мипи капажупувапашепе епеднапаш друпукапаркапа мипи депекапа ова не го сваќам натаму гопо репечепе напа гепермапанскипи ипи јапас јапа препекипинупувапам ипи ипи вепелапам Штопо слупупапа сепеапа? и натаму не сваќааам :/ Иначе leighton23 првпат слушам дека се викал и шлапски..
Нипиепе тапакапа сипи гопо випикапамепе шлапапскипи. Ипинапачепе јапас непе јапа рапазбрапав сипимопонапа шопо сапакапа дапа капажепе, непе пипишупувапа прапавипилнопо.
Пробував да напишам Ми кажуваше еднаш другарка ми дека зупа нз како го рече на германски и јас ја прекинвам и и’ велам:Шо супа ле?Мене супа ми се слушнало... изгледа слабо ми оди папагалскиот јазик
Аха сега разбрав, инаку вака на пример: *МИ КАЖУВАШЕ Ми+пи = Мипи Ка+па+жу+пу+ва+па+ше+пе = мипикапажупувапашепе Ајде да не комплицирам, лесно е ќе научиш
Јеееј сипи напајдопов тепемапа запа папагапалскипи јапазипик, гопо знапам нопо непемопожапам дапа пипишупувапам мнопогупу брпозопо. Мепе напаупучипи мопојапатапа напајдопобрапа друпургапаркапа. Капокопо мапалипи нипи бепешепе тапаепен јапазипик запа дапа гипи опозбопорубувапамепе опонипиепе штопо непе опозбопорупувапаапат. Мипи непедопостапасѕпувапаапат типи епе гоподипинипи, нопо упуштепе непе супум запабопорапавипилапа папагапалскипи!
Опотсепекопогапаш мипи бепешепе тепешкопо дапа збопорупувапам папагапалскипи јапазипик. (Којзнае дали е како што треба напишано hock: )
Ипи напа мепенепе мипи бепешепе тепешкопо напа попочепетопокопот нопо попослепе сепе напавипикнапав. ( Инаку точно си напишала )
напа попочепетокот мипи беше тепешкопо, апамапа попослепе сепе напаупучипив ипи сепегапа слоподнопо сипи збопорапам препед друпугипитепе бепез дапа мепе рапазбеперапат
Оооопооо. Непештопо штопо мипи сепе допопапаѓапа. Ипоскрепенопо оподапамнапа знапам папагапалскипи ипи брзопо мипи ипидепе ипи копогапа пипишупувапам ипи кпогапа збопорапам
Хапахапахапа Здрапавопо ипи опод мепенепе и брапавопо запа тепемапавапа, епетепен мипи сепе напапрапавипи ќепејфопот штопо напајдопов тепемапа запа јапазипикопов гопо ипимапам напаупучепенопо упуштепе капакопо мнопогупу мапалапа, ме пе напаупучипи друпугапаркапа мипи Попоздрапав допо сипитепе фепемипинкипи штопо гопо рапазбипирапаапат јапазипикопов
Хапахапа.. Здрапавапопо.. Капакопо степе? оподапамнапа непе супум збопорупувапалапа напа папагапалскипи јапазипик пака апакопо ипимапам непекопојапа грепешкапа непекапа мепе иписпрапавипи непекопојапа фепемипинкапа...
Здрапавопо.Апајдепе ипи јапас дапа напапипишапам непештопо напа папапапагапалскипи јапазипик...Ипинтеперепесепен јапазипик.
јепеј копонепечнопо јапа напајдопов тепемапа запа папагапалскипи.Јапас сопо мопојапатапа друпугапаркапа збопорупувапамепе копогапа непе сапакапамепе друпугипитепе дапа непе рапазеперапат
Апаупу,гопо ипимапав запабопорапавепенопо папагапалскипиопов јапазипик,сепегапа мепе попотсепетипивтепе
Јапас сепегапа сепе упучапам дапа збопорупувапам вапакапа, папа непе нипи знапам дапалипи епе топочнопо вапакапа