На одмор запознав двајца мажи што работат во државна безбедност. Едниот кажа дека е вујко на една наша позната поп пејачка, (се надевам не лажел, кажа и приватни работи за неа што после читав по медиуми дека таа ги потврдува), што да кажам, простаци, уличен речник, покажаа значки дека се вработени таму и таму, се фалеа. Сељаци. Какви никакви работат по службите добро е што сега не сме бегалци под шатор. Кога сака УЧК од Косово ќе упадне во Македонија, ако сака, и тоа го докажаа и 2001, и 2015 во Гошинце и Диво насеље.
Оф леле….не знам што да кажам освен леле. Најдобронамерно те советувам да не потпаѓаш на нивната цел и игра, да мислиш дека името се сменило за 2/3год…. Името, уставот и сите тие преголеми работи се калемат со години, подзаскриено умешно од страна на вмро. Сдсм кога дојде само се финишираше таа работа и веќе немаше како да се кријат, мораше се јавно да биде бидејќи тоа беше крајот.
Off jas ne potpagam pod nisto. Da bese taka nemase da go izbrkaat Grujo on ke smenese se i ke bese vecno na vlast.
Ауу вреди почнале да пуцаат на големата , тие нека се среќни што ќе се во влада и нека се задоволни со министерство без ресор, не се во состојба да го уценуваат вмро
СДСМ знаеме што направија, исто и ВМРО, и утре повторно да ги гласам нив? Никогаш. Вмровците никогаш нема да се откажат од ВМРО.
Ама затоа ништо нема да биде добро во државава Барем ние младиве, во секој поглед имаме понапредни размислувања…
Lelelle ke smenese ime ,toj ke potpisese so Cipras, nemase zajko i ke si bese uste na vlas, a da toj znaese sto sleduva prv kaza samo nikoj togas ne mu veruvase, se sekavam na recenicata od nego, ,, da ne recete posle deka ne sum vi kazal"
Какво име ќе сменеше? Северна Македонија? Он ја донесе до таму државата. Те гледам ми ги одбегнуваш цело време фактите и делата.
Ne odbegnuvam nisto, jas ti zboruvam so faktite. Zajko bese zemen tri meseci vo Amerika za da bide obucen zatoa i nasilno dojde na vlas. Znaes li kade e sega zajko?
Тука се гледа дека на многу им е загрозено работното место Факти и деа 2006 /2016 Трето дете ,К15 автопати Штип, Кочани, Скопје, Штип, субвенции, бесплатно школо ,автобуси бесплатно, шичара на водно, автобуси, задолжително пријавување кога ќе се вработиш,и уште многу да не набројувам
Izbegal, pred mesec se preselil vo dubai, si otvoril firma i sega si uziva, go napusti pustushot koj go ostavi.