Шо сакаат нека прават. Не се клањам ни на тие, ни на тие. Unlike you my friend. Ќе си добијат не се секирај. Мвр бара министер,ќе добие заменик сигурно.
Дали вистина така рекол- помало и поголемо мнозинство? И ај договорете се каде е Зајко. А Филипче кај е? Го гласаа за во парламент или јок?
Zajko e vo Dubai a i ne e mnogu bitno kade. Vazno toj izbega, za da ne odgovara, svesen e deka zatvorot ne mu bega. Gruevski nego moze voda mu nose vo ktiminalot.
Ќе биде пратеник секако. И ќе си остане да оперира на државно. Ниеден доктор не тррба да влага у политика ама нешто популарно е. Посебно кај Алијанса, куп доктори националисти собрани. Пс. Најмерак од се ми е за Бујар. Нема веќе да се понаша ко Султан у мнр и во државава.
Шуќур шо е твоја грешка, да не го хејтам безвезе Кај е досаден па уште така да има кажано, крај Леле, многу е досаден за слушање. Може не е глуп, ама нема да дознаам јер немам живци да го слушам Што се деси со Буљар @KuklickaSk ?
Цело време прашувам во што гледаш разлика во нивниот криминал? Што не се во иста држава и ист град избегани?
Дај те молам, доволно гледавме по буџетот на граѓаните и на фамилиите. Веќе станува смешно што пишуваш,извини. Јас те прашувам едно,ти друго си пишуваш…
Pa za kriminalot na zajko moze roman da se napise... ne znam sto sakas da slusnis? Okey, nevin e nisto nema greska kaj nego se e naj naj.
Едниот избегал, другиот навремено се евакуирал Буџет нема и тоа одамна, не знам што се потресувате. На вересија се живее одамна, кредит за отплаќање кредит, кредит за крадит итн.
Немам коментар….запрепастена сум да се возвишува криминалецот груевски, со колегата негов заев. Како близнаци се човече….па и близнаци да беа, ќе се разликуваа во нешто. Ајде сега да размислуваме на нови кредити и нивно рефинансирање.
Па има премногу слободно време човекот и станал и стручен советник, покрај стручен криминалец… абе невидено нешто…не можам да се насмејам