Ја тебе вака шо те читам, како ги напаѓаш ВМРО човек да си помисли којзнае за кого си, а ти оно за СДСМ. Демек они немаат константо гласачко тело или они легално беа на власт до вчера? Туку све живо разочараа, па затоа е вака ко што е. Туку мора малце да се стегне ВМРО сега, овие добиени гласови колку толку да ги оправда до Локални, оти маф ќе им е работата и нив.
За напаѓање обете страни си заслужиле. Тука повеќе коментирам за вмро ради баланс во универзумот , другите се доволно, па и отповеќе критикувани од другите членови. Иначе не, сдсм нема константно гласачко тело. Тоа се докажа на овие избори. Еве единствено можда овие 150 000, иначе да споредиш со 2016 се во минус од скоро 300 000 гласови.
Па да ти кажам премило ми е за СДСМ. Какви гадови им се прават Господ, сега да ми е да знам во која дупка ќе се скријат. Зошто познавајќи ги неколку кои кукавици беа пред да дојдат на власт, итоа како ќе се кријат. Прво јас ќе ги молкнам по судови и инспектор и обвинител и лажен сведок. Оф колку ми е мило. Редно време е секој да си плати за своите постапки.
ВМРО - НП во 2011 имаше 39.000, во ие 3 речиси 9.000 и не зеде ниту еден пратеник, тогаш во ие 3 и 4 требаше 9500 гласови за пратеник поради големата излезеност. Исто Достоинство на Стојанче Англов со 2016 во коалиција со вмро-нп и обединети со 8000 гласови не обезбеди мандат во тројката, секогаш е тоа така, не е ова нешто ново....
Нема шанси , вмро има големо мнозиство што никој не е во состојба да ги уценува Тој е албанскиот бонд џејмс бонд (Имаше самиот слика кај што имаше напишано дека е 007)
лелееее Заев е најголемото зло што и случило на државава, ја буквално не можам да сфатам како успеа да стане премиер, па мене туѓ срам ме јадеше кога го слушав.. страшно
Зошто одма ми дојде слика од него во глава, со пиштолот, во црно сако, со лептир? I am Osmani, Bujar Osmani
Па со тоа ставот и со тој некој шушкав односно чучкав изговор, со тоа селскиот сурат, ама ич не го личи. Повеќе му седи тракторчето и мотичето, го личи. Кога ќе го видиш вака, одма на расад со патлиџан те асоцира. П.С. Без намера да навредам било кој селанец.
Дај Боже да успееш, ти посакувам многу среќа. Ние фамилијарно со претходната, т.е. веќе пак актуелна гарнитура се тегневме по судови кога беа на власт, секако дека изгубивме и си плативме солидна сума Сега се токмев пак за со локалнава, ама нема смисла, исходот ми е предвреме познат.
Па учи од Грујо, може и заедно да уживаат сега. Исто како Бранко и Љубчо на крај што беа заедно. Убаво пиша една членка, и СДСМ и ВМРО заедно јадат и пијат, па вие расправајте се колку сакате.
Најмногу не' потегна, т.е. поточно мм го потегна за тужба, пријател адвокат и идиотката од Обвинителка што му се смеешe во лице "ништо не можеш да направиш, потпис наш нема да најдеш на ниеден документ, подобро седи си мирен, власта е наша". Ама затоа ја има на видео кај што го изјавува ова. Глупи. Јавен обвинител, а толку тиквен. Чудо.
Убаво си кажа Боки кај Лазаров. Заев го пушти Груевски. Којзнае колкава количина на моркови си добил зајакот за таа ситна услуга.
Ако Заев е таму тогаш кој ли е овај лево на митингот во Струмица одржан на 05/05/2024 год. пред само пет дена? И од кога тоа Струмица се претвори во Виена и Дубаи, леле малее? Ковачевски: Нема откажување, СДСМ заедно со граѓаните, по НАТО ќе ја внесе земјата и во ЕУ