Гајле ми е мене за Зајко, туку тврдиш нешто што не е точно. Плачете си го Грујо, симпатизерите на ВМРО што сте си. Јас не сум симпатизер ни на СДСМ ни на ВМРО. Кој зависи од партии, тоа е, ќе ги браните.
Po mislenjata sto gi pisuvas ne deluvas kako neutralna bas naprotiv ne sum vmro protiv sds sum. A i ne zavisam od nikoj.
Па да бев за СДСМ ќе гласав. Еве признавам дека Грујо го мразам, ама ни Зајко не го сакам. Никој, никој, никој, Гордето па воопшто. Ама заборавивте што направи Грујо, а памтите што направи Зајко, јас сум реална, не го бранам Зајко.
Ne dopisav, nema zosto da lazam samo spodeluvam infofmacija koja ja dobiv, tvoe e dali veruvas ili ne.
Napravi steta Grujo, koj raboti i gresi, megutoa zaev napravi neispravlivi greski, nesto od sto nema nazad. Da ne se povtoruvame, najgolemi ponizuvanja,gazenja da se pocustvuvas kako nesto sto nisto ne vredi ni go ovozmozi zajko.
Кога се работи за Грујо "кој работи и греши", ама кога се работи за Зајко "пу пу не важи". Многу добро знам Грујо што направи, затоа и избега, да спаси г**.
Чекај, има ред. Прво треба груевски да си дојде и да си одговара за неговите дела, но стравувам да не остане во затвор додека е жив. Потоа може заев да му се придружи.
Исто како и груевски. Он ја започна продажбата,заев ја доврши. Пак ќе повторам,цело време ми ги одбегнуваш фактите. Скопје 2014, помош за трето дете, јавен превоз за пензионерите,купи куќа-купи стан, тоа не се проекти инвестирани од ДРЖАВАТА. Ти пишав и за тоа, гледам и тоа го одбегнуваш. Ок.
Vo kolku VMRO si dozvoli po vtor pat da go izlaze narodot koj sega mu dade doverba,ne zatoa sto veruva vo nego tuku zatoa sto vo tie vo koi veruvase,sharenite solidno ja rasprodadea drzavata,toa ke bide smrt za partijata. Korupcija,sudstvo,zdravstvo,obrazovanie, mvr treba da mu bidat prvi na lista. Ako samo lae, I zivee vo gruevizmot bez da ima red I vladeenje podednakvo na zakon I pravo, I Ako se dade makedonskoto prasanje so bg da go reshava bushaviot, ako tolerira dominacija na malcinstvo nad mnozinstvo bez princip na kvaliteten Kadar I nefalc diplomi, togash moze I da ne pochnuva tuku da se samozakluchi. Ako gladnite koi chekale pozicija I tenderi se namontiraat na pozicii teshko si na narodot koj gi glasal. No narodot nema nikomu da dade treta shansa. Jas se chudam kolku bil ocaen sto I vtora im pruzil Ili ima kratka memorija pa zaboravila na apsolutizmot I kradenjeto I nivnoto ponashanje na umishljeni bogovi koi si ja parceliziraat drzavata ko da e na dedo mu dvorot. Od moe zivotno iskustvo ,eden koj te zaebal ednash, te zaebuva na sekoja krivina zasto misli deka si glup I zatoa si mu dal moznost da se zaebava so tebe. Za zal mladite koi se aktivisti na partiite se poveke poslushnici za da dobijat korka leb, bez svoe mislenje ,ideja I vizija.Ili Ako ja imaat vednas se kalupirani vo kalap koj moze da se kontrolira,da se zaplashuva I manipulira Kako vo sekta. Me plashi ogranichenata slobodna na govorenje,mislenje,I dvizenje koja e regulirana od bolni umovi so halucinacii.
Ништо против тебе немам,на крајот од денот секој има право на избор, но изненадена сум од твоето размислување како млад човек. Личи на премногу партиско размислување. Сите исто се изразуваат од тие кругови. Жал ми е што е така и во твојот случај и плус е така зошто имате лични интереси од партијата,како вработување и слично. Така да, гајле ви е за државата и колективното добро. Ова се нарекува патриотизам имкај вмро и кај сдсм.
Малку им беа 11год од груевизмот и патат од слаба меморија, зошто треба уште многу да се вработат во државна институција. Ере заради тоа и гласаат и вмро и сдсм.
@GirlVolley не знам шо се чудиш уопште, партиски ботови имало и ќе има. Што друго им е обврска нив освен ова? Едно е да си симпатизер на одредена партија и да ја поддржуваш нивната идеологија, а друго е вака да си ги тераш пропагандите. Инаку да, нив најмалку им е битен државниот интерес туку само личен интерес си имаат, а пак патриоти не се ич. Јасно е тоа. Од ова си патиме ние цело време. Или тотална апатија или продавање гз на партиите, трето нема. Принудени биле. Ахам, така е. @deniz333 ајде баш да видиме вашиве како ќе се покажат овојпат. Сите сакаме у право да си. Значи гарантирате дека конечно ќе дојде живот? Го должите тоа, не заборавај.