Нема како што нема ни од вмро. 15 дасти ти го тупсм истото, ама ти си зањубена очајно во вмро па игнорираш 15 саати тука што ти пишуваат.
Абе се треба да се избрка ало сеее, еден нема значи еден, изгледа ти си единствена што работи во јавна администрација што вистински заслужува. Баш ако си таква па треба да ти е криво што си се убила од учење за некој партиски бот да дојде да клати и да зема плата а ти да работиш.
Твои можеш да си ги нарекуваш вмро, а еве и сдсм бидејќи чекаш се од партииве. Јас за среќа немам никој мој, освен моето семејство.
Ааааа еве значи ти се знаец па за тоа и кажуваш каде работам. Супер си браво за капацитетот хахајхаха
Jas ne egzistiram od pratiite pa za sa cekam od niv, samo ti ja kazuvam realnata slika i na ednite i na drugite na koja pri oci slepa se pravis.
Па ти 5 пати ги спомнуваш администрација им скратиле, смешна си, администрација не се за жалење, срамота е да ги споредуваш овде дека на нив им било скратено…
Ја ќе кажам, го укинаа екстерното тестирање у школите. И она со студентскиот оброк за што дупеа ептен втората година ама барем фрлаа некоја трошка. И МојДдв скенирањето сметки. Еее до кое дереџе сме ова ни значеше, тоа ти е обична раја коа си. А они си се пунеа кур не им чуеше. Не знам сеа дали ќе го укинат скенирањето фискални. Се надевам не, иначе глупо би било.
Ти ди изгубена скроз, не знаеш веќе ни што пишуваш. Жал ми е за тебе, викаш не си определена а и те како си. Маските паѓале секогаш и така ќе биде. Само барем реално да збориме а не да измислуваме.
Нека ја вратат бар финансиската помош за 3то дете, тие неколку што останавме, да го поктренеме наталитетот во државава.
Go unistija i obrazovanijeto, bez ucebnici, so katastrofalni ucebnici go gledam sin mi sto ucat i kako ucat ni doagaat apsolutno ne pismeni generacii. Prvo unisti go obrazovanijeto ke se unisti cela nacija. Dali ke se isparavime ne znam ama zaglibeni sme do gusa od koja strana i da poglednes.
не можат да ја вратат нелегална е, скратени пари од администрацијата не сум проверила дали уште има помош за децата без родители, гарант и тоа имаат укинато