За родителство секој ќе си каже за себе, јас не можам ни за тебе ни за некого друг да кажувам каков родител е, можеш да кажеш само ти и твоите деца. Мене ме интересира државата.
Еден комшија што е тежок вмровец и е партиски вработен, за Бранко кажа бил најдобар политичар, се затвори фабриките, ама имаше и став и говор. Инаку јас повеќе го мразам Грујо отколку ВМРО, ете Мицко не го мразам толку како Грујо, и многу ми е мило што го тргнаа Грујо, сега кој сака нека е, многу ми е гајле.
Сите досегашни влади и партијски гарнитури направија криминали и распродадоја по нешто од националните интереси тоа е факт само кликата на Заев шитна се што можеше да се шитни никогаш не мислев дека ќе бидам против Сдсм ама благодарение на Зајко ги замразив од дното на душата и гласав 2 изборни циклуси за Вмро 2014та и 2016та чак и Груевски ми изгледаше како ангел во споредба со Заев едно е сигурно глас од мене Сдс повеќе не добиваат а не ми се допаѓа ни ова килаво безрбетно Вмро на Жмицко затоа последниве 2 изборни циклуси гласав за Левица идеолошки ми се најблиски и мислам дека заслужуваат да добијат поголем број на гласови
https://www.facebook.com/share/r/U8ECPUxhwKEhhLfc/?mibextid=oFDknk Се изгубија луѓето начисто од мака.
Ти кажав. За цел свет е штетно. Хинт 1 Бомбардирањето на Србија. Директна и индиректна смрт(на цел Балкан починати од рак како последица) на невини луѓе. Хинт 2 Воените конфликти во кои зеде учество и невини животи се згаснаа.
Не е само нато зло на светот, знаеш колку зла има во светот? Америка не дека ја сакам, ама многу повеќе направила за нас отколку Русија и Путин.
Море Путин за таквите ко тебе е малку, Америка да направи многу за нас, војни ни направи, ни ги тупна албанциве, ни го смени името, Америка е џганот на светот, криминалот од Европа избеган и направен континент, ништо повеќе од тоа. Ја заболе Америка за нас, Америка финансира оружје на терористи, прашај го Бране колку пари зема од таа Америка за државјанствата што им ги даде на шиптарите. Прашај го и Зајко за името колку доби. Не мислев дека сдс до волку се испрани у мозоците….
За нас има многу повеќе добро направено, ако го најдам постот од патриотско друштво на инстаграм веднаш ќе ви го постирам тука.
Ima napraveno i dobro no isto tolku i loso se e sfera na interes amerikancite i zapadot si imaat drugi interesi tuka nie ne im se uklapame od toa nema alternativa samo zapad nato i eu sme tuka kaj sto sme