Ejj што си ти интересен не си за Сдс а си го гласал Пендаровски, си ги критикувал Сдс ама го сметаш Заев за храбар политичар, ги нарекуваш Сдс без М а немаш проблем што се смена името и се потпиша преспанскиот во која дубиоза си ти човече
Стево ти беше пример за најдобар претседател??? со тоа што го нарече сопствениот народ стока? А Заев за успешен и храбар политичар???? леле
Да го гласав Пендаровски како личност, не како кандидат на сдс, да го сметам Заев за досега најхрабар премиер, но не и Ковачевски, Ковачевски е пример за најлош до сега, да ги нарекувам сдс, сдс без м постои многу поодамна пред преспанскиот договор, комуњарче. И во двата случаи на власт била сдс, зависи од раководството во тој момент.
Ама кои 90% хахах, 35% имаше излезност, за да е успешен треба 51%. Гласале ЗА… неуспешен референдум било ЗА
Да, во ова мислење заборавив да напоменам иако во претходното напоменав, најдобар претседател во последните 20 години, односно од изборот на Бранко 2004, па се до денес. Ќе видиме дали Гога ќе успее да го надмине.
Како бабами кога ја прашав зашто ќе го гласа Стево , ми рече и бил убав , со стас и убаво се облекувал
Поентата ми е дека има „двојни стандарди“, а не дека референдумот бил успешен. Ако е успешен референдумот 2018, тогаш е успешен и Референдумот 2004. Двата се неуспешни, но со различен исход. За успешен референдум треба 50%+1 избирач, а не 51%.
Моментално не, ама кога ќе се завршат се разбира дека да. Не ве разбирам зошто сте против влез во ЕУ кога ако работи за минимална од 350 евра, платата ќе ви се покачи дупло ако не и повеќе.
Па во право е баба ти. Се шалам, нема јас што да одличувам каков е, си има жена, Бети ќе си одлучи, јас го гласав гледајќи во него иден претседател.
Претседател кој го нарече народот стока и упати шовинистички зборови кон Гордана во текот на кампањата...
Претседателка која му порача смрт на досегашниот претседател и му рече дека требал да се качи на авионот со Трајковски.