Не ме зезај или имаш кратка меморија дека на фб статуси он и Зајко се обраќаа со нашата земја ? Тоа беше и прашан се сеќаваш , а одговорот беше кампања било па користел Македонија ?! Дозволи да помине промена на име на институции од македоннски во национални .... На која нација се тие институции? Жал ми е човекот сега ќе треба да се исели од Македонија ....
So sto e podobra crna gora od hrvatska pa hrvatska so celo more samo e pogolema od cela crna gora crna gora nema tolkava potreba od rabotnici iako uvezuva i ona od srbija i bosna pa i od tuka hrvatska ima duplo pogolema potreba na rabotnici a tokmu radi toa eu hrvatite se po irska i germanija i nema koj da im raboti pa baraat rabotnici od drugi drzavi
Избега од заканите за ликвидација. Толку ти значи фактот што 90% се изјасниле ЗА, а го игнорираш фактот колку процент излегоа? И уште прашуваш зошто. Па човек што нешто бојкотира, очигледно е дека не го поддржува. Имаа ПРОТИВ од сите кои не излегоа. 90% од 30% излезено население и си го истераа нивното. Поука тоа беше, барем за мене лично, да не бојкотирам ништо повеќе, подобро да излезам и да поништам ливче. Она што го направија и покрај неуспешен референдум беше силување на народот. Ама народот памти и враќа. Не, не му рече дека требало да се качи на авионот, туку дека тоа беше атентат. Само уште не знам кој го направи оти не сум толку внесена во политикава, Гордана знае, затоа му го спомна на Стево. Ништо нему не му посака, вадите од контекст две, три реченици што ги кажала, па ја критикувавте, а тоа што Стево ја навредуваше и кажуваше лаги за да ја оцрни, тоа во ред ви е така отворено да се покажува непочит па и омраза веќе се гледаше, кон другиот кандидат. Гордана е класи и нивоа над Стево. Четвртина од Македонија во Хрватска на работа? Само економијата е важна?
Леле греота Грујо што му се заканувале, не беше воопшто виновен, сигурно го "наместиле". Како Зајко што не е "виновен", толку и Грујо не е. Едит:тој што сака да ликвидира не се заканува, ќе направеше како што му направија на Глигоров и на Трајковски.
Виновен е, не реков дека не. Само кажав зошто избега. Колку ги има што треба да си лежат, ехее... Ама нема, ќе си шетаат и тие некаде.
Ама тој што сака да ликвидира не се заканува, ќе направеше како што му направија на Глигоров и на Трајковски. А не избега зошто требаше да си лежи како Мијалков и Јанкуловска? Многу поштен бе Грујо, изгледа сам ќе се предадеше.